Το μήνυμα της κάλπης του υπ. Βουλευτή Στυλιανού Μαυρίδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Μαΐου, 2019

Το μήνυμα της κάλπης!

Ο λαός μίλησε. Η αγωνία για την επόμενη μέρα είναι έκδηλη. Είναι ξεκάθαρο ότι γύρισε την πλάτη στον λαϊκισμό, στα ψέματα, στις κάλπικες υποσχέσεις, στον διχαστικό λόγο και τελικά στη δημοκρατική εκτροπή.

Η ήττα του κ. Τσίπρα είναι βαριά και είναι προσωπική. Ο λαός αντιστάθηκε στο διχασμό της κοινωνίας και στα θεσμικά δημοκρατικά ατοπήματα. Αντιστάθηκε στην προσβολή της εθνικής του υπερηφάνειας. Οι πληγές που αφήνει ο κος Τσίπρας είναι βαθιές. Η κατάσταση είναι δύσκολη και κρίσιμη για τη χώρα. Ο κόσμος το νιώθει και είναι απελπισμένος. Καταδίκασε με εμφατικό τρόπο τον λαϊκιστή, όμως δεν βρήκε αποκούμπι και ελπίδα. Κι αυτό γιατί νιώθει ότι η  λύση για τη χώρα δεν μπορεί να είναι ο νεοφιλελευθερισμός και η παλινόρθωση της Νέας Δημοκρατίας, ούτε βέβαια οι ακραίες και αντιδημοκρατικές φωνές.

Η πραγματική λύση βρίσκεται στη ριζική ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου. Καλούμε άμεσα τον λαϊκιστή κ Τσίπρα να παραιτηθεί.  Να συγκληθεί κοινό συνέδριο, χωρίς την παρουσία του κ Τσίπρα, όλων των προοδευτικών δυνάμεων, στη βάση ρεαλιστικών προγραμματικών, ιδεολογικών απόψεων και αρχών, προκειμένου να συγκροτηθεί η πρόταση που με αλήθειες, όραμα, εθνική ομοψυχία και προοδευτική κατεύθυνση, θα κλείσει τις πληγές και θα προσπαθήσει να αναστηλώσει τη χώρα και να την καταστήσει ξανά ισχυρή και περήφανη, ισότιμο και αξιόπιστο εταίρο, σε μια ενωμένη και προοδευτική Ευρώπη. Για ένα καλύτερο αύριο, ειρήνης, ευημερίας, προόδου και κοινωνικής συνοχής.

 

Στυλιανός Δ. Μαυρίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ

υπ. Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Φλώρινας

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,