Βιβλιοπαρουσίαση του παραμυθιού «Η Μάγισσα Τσούσκα και το Χιόνι» στο Αμύνταιο

Η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας και οι Σύλλογοι των Διδασκόντων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αμυνταίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, το Επιμελητήριο Φλώρινας και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμυνταίου «Γιώργος Λιάνης», διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση του παραμυθιού

Η Μάγισσα Τσούσκα και το Χιόνι, στα πλαίσια των προγραμμάτων φιλαναγνωσίας που υλοποιούνται στις Σχολικές Μονάδες, όπως και της προσπάθειας για την ανάδειξη του νομού Φλώρινας ως εκπαιδευτικού και τουριστικού προορισμού. Πρόκειται για το πρώτο παραμύθι που γράφτηκε για τη Φλώρινα, από τη Χριστίνα Καραγιάννη, φιλόλογο, σε εικονογράφηση του Γιώργου Χρήστου, φοιτητή του Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας, και το οποίο εξέδωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Η δράση αφορά στους μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων των παραπάνω Σχολικών Μονάδων και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, στις 10:00΄ π. μ.

Συνδιοργάνωση:
Σχολική Σύμβουλος 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας
Σύλλογοι Διδασκόντων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αμυνταίου
Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
Δήμος Αμυνταίου
Επιμελητήριο Φλώρινας
Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμυνταίου «Γιώργος Λιάνης»

Pin It

Αφήστε μια απάντηση