Βράβευση των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) στην Π.Ε. Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Απριλίου, 2019

Βράβευση των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) στην Π.Ε. Φλώρινας

Σε συνέχεια της βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της Φλώρινας από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας βράβευσε, το Σάββατο 20 Απριλίου, τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας που απουσίαζαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων από την κεντρική τελετή βράβευσης.

Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιώργου Αντωνιάδη και του προπονητή του ΑΟΦ κ. Χρήστου Τίτα. Βραβεύτηκαν συνολικά 23 αθλητές του ΑΟΦ που κατέκτησαν μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες κατά το διάστημα από 1-1-2014 έως 15-3-2018.

Ο κ. Μπίρος, αφού συνεχάρη τους αθλητές του ΑΟΦ για τις επιτυχίες τους, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τουςστον αθλητισμό και τη συμβολή τους στην προβολή της περιοχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στις προσπάθειες όλων των αθλητικών συλλόγων της Π.Ε. Φλώρινας.

Στα πλαίσια αυτά και με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου, η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει εγκρίνει κονδύλια ύψους περίπου 7 εκ. ευρώ για την εγκατάσταση νέου εναέριου τετραθέσιου αναβατήρα, την εγκατάσταση συστήματος τεχνητής χιόνωσης και για επεμβάσεις ασφάλειας λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.

TAGGED: Φλώρινα,