Ξεκίνησε την Δευτέρα 5 Μαρτίου το επιμορφωτικό σεμινάριο ΛΑΕΚ που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Μαρτίου, 2018

Ξεκίνησε την Δευτέρα 5 Μαρτίου το επιμορφωτικό σεμινάριο ΛΑΕΚ που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου με θέμα ΄΄Μarketing΄΄ διάρκειας 32 ωρών και το οποίο θα διαρκέσει 4 εβδομάδες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος στοχεύει στην προσπάθεια επιμόρφωσης των μελών του με εξειδικευμένα σεμινάρια που στόχο έχουν την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, τον ανταγωνισμό, το marketing, και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε εποχή κρίσης.

Ο πρόεδρος Νάντσης Δημήτρης καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι σκοπός της Διοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στα εμπορικά μαγαζιά. Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη Παναγιώτης Τεγόπουλος και Ιορδάνης Μπάντης. Επιπρόσθετα, τονίστηκε ως Διοίκηση ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει σε προγράμματα, καθώς το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες δράσεις που σκοπό έχουν την τόνωση της αγοράς.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Σαββίνα Παγανού υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν ανέφερε τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του προγράμματος.
Τέλος, ο λόγος δόθηκε στην Λαζαρίδου Ασημούλα όπου ήταν και η εισηγήτρια του πρώτου σεμιναρίου, η οποία στην παρουσίαση μίλησε για την διαχείριση χρόνου εργασίας, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας στο Marketing…

TAGGED: Αμύνταιο,