Υφ. Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη από Καστοριά: Να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες από την μεγάλη καμπάνια του χειμερινού και ορεινού τουρισμού

Να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίδονται μέσα από την μεγάλη καμπάνια της χώρας για την ανάπτυξη του χειμερινού και ορεινού τουρισμού κάλεσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη τους δημάρχους ‘Αργους Ορεστικού, Νεστορίου και Καστοριάς κατά την διάρκεια της περιοδείας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Η κυρία Ζαχαράκη τόνισε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα παρουσιάζει μέσα από την καμπάνια της στο εξωτερικό τις περιοχές που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επισκέπτες σημειώνοντας ότι «η Δυτική Μακεδονία είναι ένας χαρακτηριστικός προορισμός που μπορεί κάποιος την απολαύσει. Μέσα από την καμπάνια του χειμερινού και ορεινού τουρισμού θέλουμε να συστήσουμε στο Ελληνικό κοινό τις ομορφιές τις χώρας με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής τόνισε.

Η κυρία Ζαχαράκη περιηγήθηκε στο Αρχαιολογικό μουσείο του ‘Αργους Ορεστικού όπου φιλοξενούνται ευρήματα από τις ανασκαφές του λιμναίου Οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, τον οποίο επίσης επισκέφτηκε, αλλά και επιγραφές αγάλματα και όπλα της Μακεδονικής περιόδου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση