Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Φλώρινας Αντωνιάδου Ελένη με τον συνδυασμό: «Ανατροπή-Δημιουργία»

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Φλώρινας Αντωνιάδου Ελένη με τον συνδυασμό: «Ανατροπή-Δημιουργία»

Αντωνιάδου Ελένη, νηπιαγωγός

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα το 1991 και η καταγωγή μου είναι από την Αχλάδα Φλώρινας . Οι γονείς μου είναι ο Θανάσης Αντωνιάδης και η Κασσιανή Γιώση. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στο Βαρικό Φλώρινας. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Βασιλείου, γεωργοκτηνοτρόφο, και έχουμε δυο παιδιά.

Τελείωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη Φλώρινα, στο 3ο Γενικό Λύκειο. Ακολούθησα πτυχιακές και μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης αντίστοιχα. Το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα έχει κατεύθυνση τις «Θετικές Επιστήμες και Νέες τεχνολογίες». Σήμερα πραγματοποιώ μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» (University of Nicosia). Παράλληλα, έχω Άριστη γνώση της Αγγλικής («Certificate of Proficiency in English», του Πανεπιστημίου Michigan) και πιστοποίηση γνώσης Η/Υ. Πρόσφατα απέκτησα και την πιστοποίηση γνώσης της γραφής Braille.

Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες, στα οποία έχω παρουσιάσει προσωπικές μου εργασίες. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας.

Ως προς την επαγγελματική μου εμπειρία, έχω εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα ΔΙΕΚ Φλώρινας και έχω εκπονήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης σε δημόσια νηπιαγωγεία. Επίσης, έχω διατελέσει υπάλληλος γραφείου στο τυπογραφείο «Αριστείδης, Ι» στην Φλώρινα στα πλαίσια της πράξης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, ΕΣΠΑ 2007-2013», καθώς και σε άλλες δομές στην Φλώρινα.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο να συμβάλω όσο μπορώ στην εξέλιξη του τόπου μου και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση