Γ . Αντωνιάδης: Άμεση και έμπρακτη στήριξη των πανεπιστημιακών τμημάτων του νομού Φλώρινας, αλλά και του Παν. Δυτ. Μακεδονίας

Ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ηγεσία του υπουργείου, υπουργό κα Νίκη , με την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων στο νομό Φλώρινας.

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στη λειτουργία των υπαρχόντων Τμημάτων, στα θέματα υποδομής, εξοπλισμού, αλλά και στελέχωσής τους με διοικητικό και διδακτικό προσωπικό. Η κα Κεραμεώς επανέλαβε την δική της προσωπική δέσμευση, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού για την με οιονδήποτε τρόπο στήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις Σχολές της Φλώρινας.

Επίσης, ο βουλευτής ευχαρίστησε την υπουργό για την άμεση παρέμβασή της και επίλυση του προβλήματος σχετικά με τις μεταθέσεις των δασκάλων στο νομό Φλώρινας (λόγω τεχνικού προβλήματος).

Pin It

Αφήστε μια απάντηση