16ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός Ανακοίνωση αποτελεσμάτων και απονομή βραβείων

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Μαΐου, 2011

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και απονομής των βραβείων – επαίνων του 16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθνικής Αμύνης 1), στις 11:30 το πρωί.

 

Συγκινητική και πρωτοφανής ήταν η ανταπόκριση των μαθητών και των σχολείων από όλη την Ελλάδα στο διαγωνισμό, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, ο οποίος θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές για τη νεολαία γιατί προάγουν την επαφή των μαθητών με τον λόγο και κυρίως με τον ποιητικό.

 

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Από τον Εκδοτικό Οίκο Μπίμπης, εκδίδονται τα ποιήματα που έχουν βραβευθεί στον διαγωνισμό ανά 2 χρόνια, με τον τίτλο «Ψήγματα Χρυσού».

 

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube