17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Οκτωβρίου, 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος στο Café Bar – «Τα Ρόδα» στο Αμύνταιο, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, η δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα». Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό «Responsible Young Drivers», τον Δήμο Αμυνταίου και τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, ιδίως των νέων στη χώρα μας, ώστε να αντιληφθούν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, υιοθετώντας πιο υπεύθυνη στάση ως οδηγοί αλλά και ως συνεπιβάτες.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές,  η Αντιδήμαρχος κα. Αφροδίτη Καραούλη, ο Πρόεδρος της ΔΚ Αμυνταίου κ. Ευάγγελος Μακρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ και Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Δεμερτζίδης και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Ελένη Ιωαννίδου Τζίτζιου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, το Café Bar – «Τα Ρόδα» και τους περευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.

17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (6) (custom) 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (1) (custom) 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (2) (custom) 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (3) (custom) 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (4) (custom) 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο (5) (custom)

TAGGED: 17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο, Αμύνταιο, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»,