Ο Δήμος Αμυνταίου πληροφορεί τους πολίτες των οικισμών Φιλώτα , Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού για τη σύνδεση με το νέο δίκτυο αποχέτευσης

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Δήμος Αμυνταίου πληροφορεί τους πολίτες των οικισμών Φιλώτα , Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού ότι υποχρεούνται να προχωρήσουν στη σύνδεση της αποχέτευσης των κατοικιών και των καταστημάτων τους, στα φρεάτια σύνδεσης των παροχών με το νέο δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, έως τις 31/12/2023. Τα έξοδα σύνδεσης επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 300€  εφάπαξ και 100€ / επόμενο έτος καθυστέρησης σύνδεσης με βάση τον σχετικό κανονισμό αποχέτευσης (υπ. Αρ.  106/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου).

Για την αποφυγή επιβολής προστίμου, οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν, με σχετική αίτηση τους, την υλοποίηση της νέας σύνδεσης στον 4ο όροφο  του Δημαρχείου Αμυνταίου (Τεχνική Υπηρεσία), ή στο e-mail: texniko@amyntaio.gr. Σχετικά υποδείγματα θα υπάρχουν στον 4ο όροφο του Δημαρχείου και στον σύνδεσμο (link): http://www.0582.syzefxis.gov.gr/apoxeteusi_filotas.html.

Για τη συμπλήρωση των δηλώσεων απαιτείται μεταξύ άλλων η συμπλήρωση αριθμού υδρομέτρου όπως αναγράφεται στους λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Αμύνταιο,