Δύο ακόμη ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη η ταινία κινουμένων σχεδίων “PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ” και η ταινία “BARBIE”

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Οκτωβρίου, 2023

Μετά τη “Γιορτή του Σινεμά” της Πέμπτης 26/10/23, συνεχίζουμε με δύο ακόμη ταινίες: την ταινία κινουμένων σχεδίων “PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ” και την ταινία “BARBIE”!

 

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10: 18.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10: 18.00

Γενική είσοδος 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Cal Brunker

Σενάριο: Cal Brunker, Bob Barlen & Shane Morris

Ηθοποιοί:

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

BARBIE

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10: 21.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10: 21.00

ΤΡΙΤΗ 31/10: 18.00 & 21.00

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Σκηνοθεσία: Greta Gerwig

Σενάριο: Noah Baumbach & Greta Gerwig

Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Kate McKinnon, Margot Robbie, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp

Διάρκεια: 114 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

 

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Φλώρινα,