19ο Εαρινό Ράλι ΛΕΚΑΜ στην Φλώρινα : Ένας μοναδικός και ξεχωριστός αγώνας ράλι με ιστορικά αυτοκίνητα μάγεψε πληρώματα και θεατές

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Μαρτίου, 2023

Με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο των διοργανωτών όσο και των συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε το 19ο Εαρινό Ράλι της Λέσχης Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Μαρτίου στην Φλώρινα.

Οι συμμετοχές έφθασαν στον αριθμό των 35 πληρωμάτων από την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, το Κιλκίς, την Βέροια, την Κοζάνη, την Φλώρινα και το Βέλγιο.

Βέβαια ξεχωριστή παρουσία στον αγώνα αυτό ήταν του Φλωρινιώτη πρωταθλητή Τάσου Χατζηχρήστου με τον συνοδηγό του Γρηγόρη Κορίνθιο επίσης πρωταθλητη οδηγό και συνοδηγό αγώνων αυτοκινητου με την ομάδα Chatzichristos Racing Team Florina οπού εκτός από την συμμετοχή του βοήθησε με κάθε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας δεχόμενος πολλά συγχαρητήρια από τον κόσμο και τους συναγωνιζόμενους, ενώ με ξεχωριστή αναφορά ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης αναφέρθηκε στον Τάσο Χατζηχρήστο και τον συνοδηγό του Γρηγόρη Κορίνθιο όπως επίσης σε δημόσια δήλωση του και ο πρόεδρος της ΛΕΚΑΜ Νικόλαος Κουτουνίδης έγραψε τα εξής :
“…..Οφείλω εκ μέρους του Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ. να ευχαριστήσω δημόσια τον ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ (γνωστό για τις μεγάλες επιτυχίες του στους αγώνες αυτοκινήτου) για την μεγάλη του βοήθεια και στήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Η μεγάλη στήριξή του δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σε ευχαριστούμε Τάσο!…

Βέβαια εκτός από την διοργανώτρια ΛΕ.Κ.Α.Μ συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Φλώρινας όπου παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου που ήταν η πρώτη μέρα του αγώνα δόθηκε εκκίνηση στο πρώτο πλήρωμα από τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη ενώ στο Φλωρινιώτικο πλήρωμα με τον Τάσο Χατζηχρήστο πήρε εκκίνηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου και τα πληρώματα κινήθηκαν στην διαδρομή προς Πισοδέρι και Ψαράδες Πρεσπών και αφού απόλαυσαν την φιλοξενία στο ακριτικό χωριό επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διαδρομή.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου αφού δόθηκε εκκίνηση οι αγωνιζόμενοι κινήθηκαν προς το Φράγμα Τριανταφυλλιάς και επέστρεψαν για να κλείσει ο αγώνας με τις βραβεύσεις ενώ υποσχέθηκαν πως θα επανέλθουν σύντομα ….

 

TAGGED: 19ο Εαρινό Ράλι ΛΕΚΑΜ, Φλώρινα,