1ος Αγώνας Υγείας 2019

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Αχλάδας, Βεύης, Ιτέας, Λόφοι, Μελίτης, Νεοχωρακίου, Παλαίστρας, Παπαγιάννης, Σιταριάς, Σκοπού, Τριποτάμου, καθώς και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Μελίτης, συναποφασίσαμε την διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας, την Κυριακή 07 Απριλίου 2019, με την επωνυμία , «Αγώνας Υγείας».

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συνδημότες μας στον τομέα της υγείας και στόχο, < Καλύτερη υγεία, Καλύτερη ζωή για όλους>. Δεν μας ενδιαφέρουν οι νικητές αλλά η συμμετοχή και η νίκη όλων μας και ελπίζουμε ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνονται κάθε χρόνο δημιουργώντας έτσι έναν νέο θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. – Υπεύθυνο συντονισμού και εκπρόσωπο τύπου, ορίζουμε τον Λιουλιο Αντώνιο κάτοικο Τ.Κ. Σιταριάς.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε αγώνες τριάθλου, στα αγωνίσματα, Ποδηλασία – Βάδην – Δρόμου πέντε (5) και δέκα (10) χιλιομέτρων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα MΤΒ, 23 χλμ. ώρα 10:30, από την Τ. Κ. Σιταριάς με διαδρομή: Παλαίστρα, Τριπόταμο, Παπαγιάννη, Ιτέα, Νεοχωράκι, Μελίτη, Αχλάδα με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας. Στην εν λόγω διαδρομή οι πρώτοι ποδηλάτες θα ενώνονται με τους συμμετέχοντες των Τ.Κ. από τις οποίες θα διέρχονται.

Β) Εκκίνηση από Τ.Κ. Ιτέας ώρα 11:00, αγώνα βάδην δώδεκα (12) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Γ) Εκκίνηση από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρακίου, ώρα 11:20, αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Δ) Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Τ.Κ. Μελίτης, ώρα 11:45,αγώνας δρόμου πέντε (5) χιλιομέτρων, με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

Ε) Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα από κεντρική πλατεία Αχλάδας, ώρα 12:00 , μήκους χιλίων πεντακοσίων μέτρων (1,500), για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας.

ΣΤ) Εκκίνηση αγώνα δρόμου εξακοσίων πενήντα (650) μέτρων, ΄ώρα 12:15 από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Αντωνιάδη, στην Τ.Κ. Αχλάδας, για παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών με τερματισμό τον άυλιο χώρο τον γραφείων του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας και

Ζ) Θα ακολουθήσει χαιρετισμός των συμμετασχόντων και σχετική ομιλία- ενημέρωση, για θέματα υγείας. Θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους και θα κληρωθούν τρία ποδήλατα.

Η) Το απόγευμα και ώρα 16:30 θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας με την συμμετοχή παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του πρώην Δήμου Μελίτης και την ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών, K17, K19, K21 του πρώην Δήμου Μελίτης στο κοινοτικό γήπεδο Αχλάδας. Μετά το τέλος του αγώνα θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πάρουν από τη γραμματεία του Συλλόγου τους και να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής. Θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το Νέο Πάρκο της Φλώρινας στις 10.30 π.μ. για της κατηγορίες «βάδην» και αγώνας δρόμου 5χλμ και 10χλμ. Εκκίνηση για παιδιά 6 –12 ετών στα 650 μέτρα θα γίνει στην Άνω Αχλάδα από το πρατήριο του κ. Αντωνιάδη. Τερματισμός στο προαύλιο χώρο Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση