2 Αργυρά και 4 Χάλκινα για τους αθλητές της Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Σεπτεμβρίου, 2023

 

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά από την Θεσσαλονίκη για τους ξιφομάχους της Γ.Ε.Φλώρινας!
Στο πρώτο κύπελλο της χρονιάς στην κατηγορία Νέων-Ανδρών/Νέων-Γυναικών (U20) ο Σωτήρης Γεροσίδερης και η Ηλιάννα Μπουζίκα έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό αήττητοι, κατακτώντας το Αργυρό μετάλλιο μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καλλιρρόη Ναΐδη!
Εξαιρετική εμφάνιση, με πλασαρίσματα στις καλύτερες 8αδες της διοργάνωσης είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές μας!
Αναλυτικότερα:
8ος Γιάννης Τσιμικλής
10ος Δημήτρης Σαχινίδης
19ος Ρωμανός Δημητρόπουλος
24ος Άγγελος Δούμτσης
26ος Χρήστος Γιάγκος
37ος Γίδαρος Χρήστος

7η Αντιγόνη Δούμτση
10η Κατερίνα Προβατά
24η Όλγα Κοΐδου
26η Θοδώρα Κετσετζή
31η Νικολέτα Χατζηλία
34η Αντωνία Κανδιλάρη

Στην κατηγορία Παμπαίδων/Παγκορασίδων και ανάπτυξης (U13 και U10) οι μικροί μας αθλητές μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους. Ο Μιχάλης Γιάγκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο γεμίζοντας μας αισιοδοξία για το μέλλον, ενώ και στα κορίτσια το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Αγγελίνα Γλούφτση και η Ιωάννα Τερπίνα, χαρίζοντας μας και αυτές με την σειρά τους πολλά χαμόγελα. Ωστόσο και τα υπόλοιπα πιτσιρίκια μας έβαλαν τα δυνατά τους και μας έκαναν περήφανους.
Αναλυτικότερα:
6η Βασιλική Χατζηχρήστου
9η Αλεξάνδρα Τορτοπίδου
14η Ελένη Σιδηροπούλου

10ος Γιώργος Στρέζος
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας πρώτα απ όλα τους γονείς, που βρίσκονται πάντα εκεί να μας στηρίζουν, αλλά και τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας που βοηθούν με τον δικό τους τρόπο!Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (7) (custom) Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (1) (custom) Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (2) (custom) Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (3) (custom)Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (5) (custom) Γ.Ε. Φλώρινας στη Θεσσαλονίκη (6) (custom)