27Η ΕΜΠΟΡΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Αυγούστου, 2011
Αξιότιμε επιχειρηματία,
Το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης έχουν την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουν, ότι η 27η «Έμπορο-βιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», ανοίγει τις Πύλες της από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2011, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Φορέων, στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.
Η Έκθεση αυτή διοργανώνεται για εικοστή έβδομη κατά σειρά φορά και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη Αγορά της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς καθιερώθηκε ως η μοναδική Περιφερειακή Γενική Έκθεση, όπου παρουσιάζεται κάθε χρόνο στο ευρύ κοινό η Τοπική Παραγωγή αλλά πολλά καινοτόμα είδη του εμπορίου.
Στην ΕΚΘΕΣΗ αυτή που είναι ετήσια, συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερες από 120 επιχειρήσεις που προέρχονται από όλους τους οικονομικούς κλάδους.  Αξίζει να σημειωθεί ότι  δεν αποτελεί απλά μια προσπάθεια προώθησης και πώλησης προϊόντων, αλλά κυρίως μια ουσιαστική αφορμή να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες και ο ντόπιος πληθυσμός τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα της δραστηριότητας της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, κατά κύριο λόγο, και παράλληλα των άλλων περιοχών της χώρας, από τις οποίες προέρχεται σημαντικός αριθμός εκθετών.
Υποστηριζόμενη από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής και εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των πολυετών προηγούμενων διοργανώσεων, η 27η «Έμπορο-βιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», θα συγκεντρώσει πλήθος επισκεπτών και εμπορικών αντιπροσώπων.
Δεκάδες επιχειρήσεις, από τις πλέων δραστήριες αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρών τους, παρουσιάζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τα νέα προϊόντα τους.
Μπορείτε να πάρετε και εσείς περισσότερες πληροφορίες σχετικά,  από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα τηλέφωνα: 2461045978, 45980
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν ως τις 30 Αυγούστου 2011.