2η η Ταλλίδου του Ο.ΞΙ. Φλώρινας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Σόφιας!

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Μαΐου, 2023

Εντείνεται ο Ευρωπαϊκός αγωνιστικός προσανατολισμός του ΟΞΙΦ και αυτή τη φορά σειρά είχε η Σόφια της Βουλγαρίας. Με 18μελη αποστολή συμμετείχε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο με τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά να ταξιδεύουν για πρώτη φορά στο εξωτερικό και πραγματικά τα πήγαν περίφημα!

Η Αθηνά Ταλλίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U12, η Μαρίλια Κέκελη την 7η στην κατηγορία U14 και ο Ραφαήλ Λάζου την 8η στην κατηγορία U12.  Από τις υπόλοιπες αθλήτριες του ΟΞΙΦ η Ανδρομάχη Στεργίου κατέκτησε την 20η θέση, η Νικολέττα Στεργιούλα την 29η, η Ευαγγελία Ορφανουδάκη την 36η, η Αθηνά Ταλλίδου την 45η, η Τριανταφυλλιά Τσομπάνη την 53η και η Νικολέττα Παυλίδου την 56η. Στα αγόρια ο Αδάμ Ζαραβέλης κατέκτησε την 17η θέση, ο Ευτύχιος Ντόβας την 31η, ο Γιάννης Φίσκας την 33η, ο Γιώργος Σιάλτσης την 39η, ο Νίκος Κιάνας την 46η και ο Ραφαήλ Λάζου την 52η.

Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (6) (custom)Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (5) (custom)

Ο ΟΞΙΦ, σε συνεργασία με άλλα σωματεία της Βαλκανικής Χερσονήσου οργανώνει από τώρα ένα πλέγμα αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, επιλέγοντας έτσι την διεθνή πραγματικότητα και τριβή.

Το επόμενο ΣΚ στην Κωνσταντινούπολη οργανώνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών με τη συμμετοχή 348 αθλητών, το οποίο αποτελεί και Ολυμπιακό Κριτήριο. Θα αγωνισθεί ο Νικόλας Τσώκας και καλεσμένος των διοργανωτών ως Διαιτητής ο Αστέριος Τσώκας.

Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (8) (custom) Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (1) (custom) Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (2) (custom) Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (3) (custom) Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (4) (custom)  Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΟΞΙΦ (7) (custom)

TAGGED: Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας, Φλώρινα,