Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2η θέση για την Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Ιουνίου, 2023

ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η Κ14 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Η Κ14 (2009-10) του ΠΑΣ Φλώρινα δεν τα κατάφερε και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ. Ο αγώνας έγινε στο κατάμεστο από γονείς ΔΑΚ Κοζάνης σε μία γιορτινή μέρα για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του ΠΑΣ παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς τον αρχηγό και στυλοβάτη της άμυνας της Γιάννη Γλούφτση και δεν μπόρεσε να βρει λύση απέναντι στον ΠΑΟΚ που έπιασε πολύ καλή απόδοση και δίκαια πήρε τη νίκη.

Στις απονομές που ακολούθησαν οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα σχημάτισαν τον διάδρομο της δόξας και χειροκρότησαν τους φίλους του από την Κοζάνη που πήγαν να πάρουν τα μετάλλια και το κύπελλο δίνοντας μία όμορφη νότα στην τελετή. Παρόλα αυτά ένας αγώνας δεν μειώνει την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι Φλωρινιώτες παίχτες που αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν μόνο νίκες και τρεις ισοπαλίες τις δύο με την ομάδα των Κοίλων που πήρε την πρώτη θέση.

Η γενιά του 2009 του ΠΑΣ Φλώρινα αποτελεί άλλη μία δυνατή φουρνιά παιχτών που βγάζει η περιοχή μας και ευχόμαστε στο μέλλον να διαπρέψουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Σε σχέση με τα θέματα αποβολής και τιμωρίας των ποδοσφαιριστών στις αναπτυξιακές ηλικίες, θα συμφωνήσουμε με τις τιμωρίες με το πνεύμα του νόμου και την παιδαγωγική προσέγγιση των ποινών και όχι με την κατά γράμμα εκτέλεση των ποινών που μπορεί να απομακρύνουν τα παιδιά από τα γήπεδα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ.Θ, ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΓΑΖΕΑΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ.Π., ΑΒΔΙΑΙ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ, ΚΙΣΚΑΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ, ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ

2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η Κ14 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ2  2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η Κ14 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (1) 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η Κ14 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2) 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η Κ14 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Φωτογραφίες: Ματιές στα Σπόρ

TAGGED: Κ14, ΠΑΣ Φλώρινα, Φλώρινα,