2ος Μαθητικός Διαγωνισμός στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet, για Μαθητές Γυμνασίου

Afisa-2osDiagonismosSaferInternet-2011-Florina-WebΣτα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day), που φέτος γιορτάζεται στις 8 Φεβρουαρίου 2011, για 8η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, το Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας, ο Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας συμμετέχουν στον εορτασμό της ημέρας αυτής, διοργανώνοντας τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό στη Φλώρινα για Θέματα Ασφάλειας στο Internet, με το εξής θέμα :

«Ποιους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθώ

για να Έχω Ασφαλή Πλοήγηση στο Internet;»

Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος εθελοντικά μαθητές από τα Γυμνάσια των Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών οι οποίοι θα πρέπει να γράψουν μια έκθεση (εργασία) για το παραπάνω θέμα, μεγέθους όχι μεγαλύτερου από μία σελίδα Α4, και να την παραδώσουν στον Διευθυντή του σχολείου τους έως και την Παρασκευή 28η Ιανουαρίου 2011, που λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Παρακαλούνται οι μαθητές όπως αναγράφουν και τη σχετική βιβλιογραφία (βιβλία, Internet, εφημερίδες κ.ά.).

Στις 3 (τρεις) καλύτερες εκθέσεις θα δοθούν τα εξής βραβεία :

  1. Φορητός Υπολογιστής (Laptop).
  2. Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή.
  3. Ψηφιακή Κορνίζα.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, σε ειδική εκδήλωση μαζί με ομιλία για την Ασφάλεια στο Internet.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση