37ο RIVER PARTY 18-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ I DAY 2

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Αυγούστου, 2015

river-party-1637ο RIVER PARTY 18-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ I DAY 2

To δικό σου River Party!!!
Τετάρτη, 19 Αυγούστου και η δεύτερη ημέρα του 37ο River Party κυλά σε ρυθμούς… φεστιβαλικούς! Το ξενύχτι μέχρι τις πρωινές ώρες δεν πτοεί τους κατασκηνωτές οι οποίοι ξεκινούν τις δραστηριότητές τους από το πρωί! Οι περισσότεροι παραμένουν στον κατασκηνωτικό χώρο ενώ αρκετοί είναι κι εκείνοι που παίρνουν το λεωφορείο για να εξερευνήσουν την Καστοριά και τα περίχωρα! Τα κρουστά της Amstel δίνουν και πάλι τον δικό τους ρυθμό ενώ οι νέοι djs που κέρδισαν το διαγωνισμό που έγινε από τα social media του River Party ξεσηκώνουν τους κατασκηνωτές σε ένα μεσημεριανό, τρελό χορό στο Tequila.
Οι συναυλίες ξεκινούν από το Forestage με την Μαρίζα Ρίζου να ξεσηκώνει τους επισκέπτες: όλοι μαζεύτηκαν και έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά τραγουδώντας Είναι μικρή η ζωή. Η Μποσανόβα του Ησαΐα κορυφώνει το κέφι ενώ στο Βενζινάδικο, προς το τέλος του live πετούν τα ρούχα και… τους φίλους τους στον αέρα. Στη συνέχεια, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινά το μουσικό του ταξίδι με παλιά αλλά και καινούρια αγαπημένα τραγούδια. Τα «encore» δεν τον αφήνουν να κατέβει από τη σκηνή με αποτέλεσμα να παραταθεί το πρόγραμμα για λίγο παραπάνω από τον αρχικό προγραμματισμό! Πολύχρωμα βεγγαλικά γεμίζουν τον ουρανό του Νεστορίου και καλωσορίζουν τη Monika στη σκηνή Riverside: παλιά και καινούρια τραγούδια, χαρούμενες και νοσταλγικές μελωδίες και η Monika λαμπερή να ξεσηκώνει με το δικό της τρόπο τους επισκέπτες του River Party με αποκορύφωμα το σημείο που δωρίζει 20 καπέλα – σημείο κατατεθέν από το εξώφυλλο του καινούριου της δίσκου- στο κοινό της. Το κλίμα, παρά το κρύο που χαρακτηρίζει τα βράδυα του Νεστορίου, είναι τόσο ζεστό και γλυκό που χαρίζει σε όλους ένα υπέροχο χαμόγελο: ο Παύλος Παυλίδης ανεβαίνει με την κιθάρα του στη σκηνή και με την ιδιαίτερη φωνή του χαρίζει ένα από τα καλύτερά του live! Περασμένα μεσάνυχτα και το κέφι όχι μόνο δε σταματά αλλά συνεχίζει με απερίγραπτη ενέργεια και χαρά: happy people dance music festival με τους Theo K, Thomas Candey, Cj Jeff, Lefty D και Cruz.
Η τρίτη μέρα του River Party αναμένεται να υποδεχθεί ακόμη περισσότερο κόσμο αν κρίνουμε από τα συνεχόμενα τηλέφωνα στη Γραμματεία για τα ημερήσια εισιτήρια, για τον καιρό και το πρόγραμμα!: εν ολίγοις: ημερήσια εισιτήρια στα 15 € χωρίς όμως κατασκηνωτικό δικαίωμα. Το κατασκηνωτικό δικαίωμα εξασφαλίζεται μόνο με την αγορά εξαήμερου εισιτήριου (50 €). Υπάρχει διαθέσιμος χώρος σε όλες τις ζώνες –εκτός της Χαβάης. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός την ημέρα. Το βράδυ τα βουνά μάς ρίχνουν τη θερμοκρασία αλλά οι συναυλίες χαρίζουν την πιο ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα που μπορείτε να φανταστείτε! Όσο για το line-up της Πέμπτης, 20ής Αυγούστου έχει επιλογές για όλα τα γούστα: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης με special guests τους Θανάση Αλευρά και Νίκο Ζαδέ, Angelika Dusk, Βήτα Πεις, The Moka Band και φυσικά τους εξαιρετικούς djs του Happy People Dance Music Festival: Alex Dimou, Detlef, Junior Pappa, Economist!

37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!

TAGGED: Φεστιβάλ,