3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης  προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020

Προδημοσίευση της 3ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης  προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης δυνατής ενημέρωσης του πληθυσμού και όλων των δυνητικών δικαιούχων, ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε η αριθμ. 1107/7-4-2021 προδημοσίευση της 3ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Η προδημοσίευση περιλαμβάνει πληροφοριακά στοιχεία για το Υπομέτρο 6.1, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τις βασικές δεσμεύσεις που θα προκύψουν από την ένταξη των ενδιαφερομένων σε αυτό.

Η προδημοσίευση είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΥΠΑΑΤ www.agrotikianaptixi.gr & www.minagric.gr  και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  www.pdm.gov.gr .

 

 

                                                                                              Η ΑΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση