4η τακτική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

Την 23-2-2020 πραγματοποιήθηκε, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας,  η 4η τακτική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου. Την περίοδο αυτή υπάρχει ιδιαίτερα  αυξημένη ανάγκη για μονάδες αίματος και ο Σύλλογός μας θεωρεί ότι  αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει και μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Η προσέλευση των αιμοδοτών υπήρξε σημαντική παρά τις αντίξοες υγειονομικές συνθήκες.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας καθώς και τους γιατρούς και νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν Φλώρινας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας απευθύνει θερμή έκκληση σε όσους συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν σε κάθε πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας ή  να επικοινωνούν  με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν Φλώρινας (τηλ 2385045266 και 2385350281) ώστε να τους δοθούν οδηγίες για τον τρόπο και τόπο, όπου μπορούν να προσφέρουν αίμα, κάνοντας ένα ανεκτίμητο δώρο στους συνανθρώπους τους.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας
Βασίλης Στ. Καραντζίδης                                                                             Ιωάννης Γ. Ιωαννίδης

Pin It

Αφήστε μια απάντηση