9οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Ιανουαρίου, 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ 9ΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Με τη συμμετοχή 315 αθλητών ηλικίας 9, 10,11 και 12 ετών από 17 ομάδες όλης της χώρας διεξάγονται το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου 2018 οι 9οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, με τη συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας , του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .

Η τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 20-1-2018 το απόγευμα με την παρέλαση, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου, όλων των σωματείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , του Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας Αλέξανδρου Σαββίδη, του εκπροσώπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Καρακασίδη , εκπροσώπων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής , αθλητικών παραγόντων και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου.

 
Υποδεχόμενος τις ομάδες και τον κόσμο ο Δήμαρχος Εορδαίας δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και διοργανώνουμε αγώνες αυτού του επιπέδου στο υψηλών προδιαγραφών Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως και την ομάδα μας που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Θα συμβάλλουμε ως Δημοτική Αρχή, ώστε να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα της Εορδαίας που βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ».

Κηρύσσοντας της έναρξη των αγώνων ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στους αγώνες μικρούς αθλητές, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στην άρτια διοργάνωση των 9ων Πτολεμαϊκών Αγώνων, οι οποίοι σηματοδοτούν τη συνέχεια μιας προσπάθειας που φέρνει θετικά αποτελέσματα με προοπτική για το μέλλον.

Σημαντική στιγμή για την Πτολεμαϊδα χαρακτήρισε τους αγώνες ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Σαββίδης ,ενώ καλή επιτυχία στους αγώνες ευχήθηκε στον χαιρετισμό του και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Καρακασίδης
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Κ.Α. «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου και μέσα από μία πολύ καλή προετοιμασία στοχεύει στην κατάκτηση της 1ης θέσης στη συγκομιδή μεταλλίων κατά την διάρκεια των Αγώνων.

 
Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21 -1-2018 , στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος ανά κατηγορία θα απονέμονται μετάλλια , ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

TAGGED: Πτολεμαΐδα,