Πολιτική Προστασία του Δήμου Φλώρινας Κατάσβεση φωτιάς σε μονοκατοικία στην κοινότητα Δροσοπηγής

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Απριλίου, 2026

Κατάσβεση φωτιάς σε μονοκατοικία στην κοινότητα Δροσοπηγής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 19 Απριλίου 2026 στη Δροσοπηγή, σε μονοκατοικία εντός των ορίων του οικισμού.
Ανταποκρινόμενοι σε αίτημα της Π.Υ. Φλώρινας, υπάλληλοι και μηχάνημα του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς μετά από σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλειου Γιαννάκη, ενώ την εποπτεία της δράσης ανέλαβαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Καρυπίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Κωνσταντινίδης.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας ανταποκρίθηκε άμεσα και συμμετείχε με την υδροφόρα χωρητικότητας 10000 λίτρων στον ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων με νερό. Η ανταπόκριση τόσο της Π.Υ. Φλώρινας όσο και του προσωπικού του Δήμου Φλώρινας ήταν άμεση και η φωτιά περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενες μονοκατοικίες ενώ αποτράπηκε και η ολοσχερής καταστροφή της οικίας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα τους στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και την άριστη συνεργασία τους κατά την εκδήλωση έκτακτων καταστάσεων.Drosopigi Monokatikia Fotia (1) Drosopigi Monokatikia Fotia (2)Drosopigi Monokatikia Fotia (4)
ΕΚ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Δήμος Φλώρινας, Τ.Κ. Δροσοπηγής, Φλώρινα,