Με δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα στην Α2-Μία νίκη και δύο ήττες για την αντρική ομάδα στην Β΄ Εθνική
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου είχαμε την έναρξη των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. Η Φλώρινα φιλοξένησε την Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και την Β΄ Εθνική αντρών Β. Ελλάδας.
Πριν την έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Σαρισών παρουσία των παιδιών, των γονέων και των φίλων του συλλόγου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Νίκος Ιωάννου.
Ο χορηγός της αντρικής ομάδας “QR Coffee and More” παρέδωσε στους αθλητές ένα αγωνιστικό μπλουζάκι. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Η γυναικεία μας ομάδα μετά την 11χρονη παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία Α1, φέτος αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία στηριζόμενη κυρίως σε κορίτσια των Ακαδημιών της θέλοντας να δώσει ευκαιρία σε αυτά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να βελτιωθούν αγωνιστικά. Έτσι, στους τρεις πρώτες αγώνες της σεζόν ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης είχε στη διάθεσή του τις αθλήτριες: Γεωργία Σπανού (17), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (17), Νεστορία Χρυσοστομίδου (17), Φανή Μητροπούλου (11).
Στην 1η Αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών και επικράτησε με σκορ 4-1 (Γεωργία2, Νεστορία1, Ειρήνη1) ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην 2η Αγωνιστική αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη 2006. Η Αθηναϊκή ομάδα επικράτησε των Σαρισών με σκορ 4-2 (Γεωργία2). Την 3η Αγωνιστική οι Σάρισες βρέθηκαν απέναντι στον Α.Ο. Καρέα Αθηνών. Οι Σάρισες ανώτερες επικράτησαν με 4-2 (Γεωργία2, Νεστορία1, Ειρήνη1) σημειώνοντας την 2ης τους νίκη.

Η αντρική ομάδα, επίσης φέτος απαρτίζεται κυρίως από παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου. Στους τρεις πρώτους αγώνες είχε στη σύνθεσή της τους: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (17), Αργύρης Δημάκης (16), Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (14), Βασίλης Χρυσοστομίδης (14), Θεοφάνης Ακριτίδης (11).
Στην 1η Αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Κένταυρο Μανιακίων Καστοριάς. Η ομάδα της γειτονικής μας πόλης πιο έμπειρη επικράτησε με σκορ 4-1 (Χρυσοβαλάντης1). Στην 2η Αγωνιστική αντιμετώπισε την 2η ομάδα του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης. Η αντίπαλη ομάδα σαφώς ανώτερη επικράτησε των Σαρισών με σκορ 4-1 (Χρυσοβαλάντης1). Την 3η Αγωνιστική οι Σάρισες βρέθηκαν απέναντι στον Γ.Σ. Βόλου. Οι Σάρισες επικράτησαν με 4-2 (Χρυσοβαλάντης2, Βαγγέλης1, Βασίλης1) σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη.
Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
| Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | |||||
| Α/Α | ΟΜΑΔΑ | Α | Ν | Η | ΒΑΘΜ. |
| 1 | Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 | 3 | 3 | 0 | 6 |
| 2 | ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ | 3 | 2 | 1 | 5 |
| 3 | ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ | 3 | 2 | 1 | 5 |
| 4 | Α.Σ. ΠΕΡΑ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ | 3 | 2 | 1 | 5 |
| 5 | Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 | 3 | 2 | 1 | 5 |
| 6 | ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ | 3 | 1 | 2 | 4 |
| 7 | Α.Ο. ΚΑΡΕΑ | 3 | 0 | 3 | 3 |
| 8 | ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ | 3 | 0 | 3 | 3 |
| Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ | ||||||
| Α/Α | ΟΜΑΔΑ | Α | Ν | Η | ΒΑΘΜ. | |
| 1 | Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ2 | 3 | 3 | 0 | 6 | |
| 2 | ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ | 3 | 3 | 0 | 6 | |
| 3 | ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ | 3 | 2 | 1 | 5 | |
| 4 | Χ.Α.Ν.Θ. | 3 | 1 | 2 | 4 | |
| 5 | ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ | 3 | 1 | 2 | 4 | |
| 6 | ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ | 3 | 1 | 2 | 4 | |
| 7 | ΑΟ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΡΜΑΙΟΣ | 3 | 1 | 2 | 4 | |
| 8 | Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ | 3 | 0 | 3 | 3 | |



















