Αλεξάνδρα Μπουνάτσα – Μεσάνυχτα

Ημ/νία Ανάρτησης: 19 Μαΐου, 2023

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα – Μεσάνυχτα (Digital Single)

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα επιστρέφει δισκογραφικά, με καλοκαιρινή διάθεση και με το νέο της single “Μεσάνυχτα” θέλει να μας παρασύρει σε ρυθμούς rumba-flamenco, τραγουδώντας για τα τερτίπια του έρωτα μετά τον χωρισμό!
Σε αυτό το νέο της δημιουργικό βήμα η ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια υπογράφει τους στίχους, ενώ στην σύνθεση της μουσικής συνεργάζεται με τον Κώστα Καραμήτσο που τον γνωρίζουμε από τους Les Au Revoir. Το “Μεσάνυχτα” πραγματεύεται την αιώνια μάχη πρώην εραστών με θύμα αυτή την φορά τον άνδρα που δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Μουσικά είναι ένα δυναμικό χορευτικό τραγούδι με έντονα στοιχεία λάτιν, με χαρακτηριστικές flamenco κιθάρες και πλούσια πνευστά που σκοπεύουν να κερδίσουν και τον πιο δύσπιστο ακροατή!
Το “Μεσάνυχτα” έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων και των παραισθήσεων, μέσα από το video clip του, που μεταφέρει άρτια σε αισθητική την ιστορία του τραγουδιού. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Σκούτας, ενώ συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Σκαρμέας.

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα Μεσάνυχτα ΡΑΔΙΟ ΛΕΧΟΒΟ 971
Φέτος το καλοκαίρι αφεθείτε στην ερμηνεία της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα
και στην μαγεία που κρύβουν τα “Μεσάνυχτα”!

Ακούστε το αποκλειστικά στο ράδιο Λέχοβο 97.1 από τις 28 Μαίου 2023

TAGGED: Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, Αλεξάνδρα Μπουνάτσα - Μεσάνυχτα, Ελληνικό τραγούδι,