Άλλη μια πράξη αλληλεγγύης από το Επιμελητήριο Φλώρινας και το Συνεταιρισμό Βοκερίας 551 Μανιακίου προς το Γηροκομείο Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Απριλίου, 2022

Άλλη μια πράξη αλληλεγγύης από το Επιμελητήριο Φλώρινας και το Συνεταιρισμό Βοκερίας 551 Ορεινά Φρούτα Μανιακίου Φλώρινας προς το Γηροκομείο Φλώρινας για το πρόγραμμα στήριξης Απόρων και Μοναχικών ατόμων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλώρινας. 1,5 τόνος φρούτων διατέθηκαν δωρεάν προς τους συμπολίτες μας ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Την παράδοση έκαναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Βοκερίας κ. Κουρτπαρασίδης Σάββας. Αξίζει να αναφερθεί πως το Επιμελητήριο Φλώρινας στηρίζει ανελλιπώς την προσπάθεια σίτισης των απόρων συμπολιτών μας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλώρινας.

Με την ευκαιρία αυτή τόσο το ΔΣ του ΕΒΕ Φλώρινας όσο και το ΔΣ του Συνεταιρισμού Βοκερίας 551 Ορεινά Φρούτα Μανιακίου θέλουν να ευχηθούν σε όλο τον κόσμο ειρήνη, υγεία, χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με δύναμη, αισιοδοξία και κουράγιο.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Α Σ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551, Επιμελητήριο Φλώρινας, Φλώρινα,