Αναφορά Π. Πέρκα με θέμα: Μηδενικές συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικών στην ΠΕ Φλώρινας

Αναφορά Π. Πέρκα με θέμα: «Μηδενικές συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικών στην ΠΕ Φλώρινας»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτη Πέρκα, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να μην πραγματοποιηθεί καμιά μετάθεση στο σύνολο της χώρας. Το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών κενών οργανικών θέσεων γενικότερα, αλλά και ειδικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, οι οποίες, όπως τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ Φλώρινας, πρέπει άμεσα να καλυφθούν μέσω συμπληρωματικών μεταθέσεων.

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς.

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: «Μηδενικές συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικών στην ΠΕ Φλώρινας»

Η Βουλευτής Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοπίστη Πέρκα, καταθέτει ως αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την από 21/09/2022 επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, με την οποία αναδεικνύουν προβλήματα που δημιουργούνται λόγω κενών οργανικών θέσεων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας και τονίζουν την ανάγκη κάλυψής τους μέσω συμπληρωματικών μεταθέσεων.

Στην εν λόγω επιστολή σημειώνεται ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί καμία μετάθεση στο σύνολο της επικράτειας, απόφαση η οποία καθιστά ομήρους αστυνομικούς υπαλλήλους που αναμένουν εδώ και χρόνια τη μετάθεσή τους στον τόπο συμφερόντων τους, τη Φλώρινα. Παράλληλα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, σημειώνει ότι τίθεται ζήτημα έλλειψης ασφάλειας που προκύπτει λόγω των κενών οργανικών θέσεων.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες για την εξέταση της επιστολής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα για κάλυψη των οργανικών θέσεων της Δ.Α. Φλώρινας με αναμένοντες αστυνομικούς που δικαιούνται μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους.

 

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Πέρκα Θεοπίστη (Πέτη)

Pin It

Αφήστε μια απάντηση