Αναγνωρίστηκε μια σημαντική επιστημονική και ανθρωπιστική προσφορά

Αναγνωρίστηκε μια σημαντική επιστημονική και ανθρωπιστική προσφορά


Ήρθε πριν τρία χρόνια στη Βέροια, αποσπασμένη από το Νοσοκομείο Κατερίνης, με οργανική θέση στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, και μέσα σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα έτυχε της αναγνώρισης τόσο από τον επιστημονικό της χώρο, όσο και από τους πολίτες.

Το ταπεινό εγκώμιο αφορά την Ακτινολόγο Βασιλική Καραδήμου η οποία είναι η μοναδική γυναίκα που εκλέχθηκε χθες στη νέα διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Οι συνάδελφοί της αναγνώρισαν την προσφορά της στο Ακτινολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Βέροιας (πρώην ΠΕΔΥ, ΙΚΑ κ.λ.π.), καθώς ως Υπεύθυνη του Τμήματος ανέδειξε αρχικά τα προβλήματα που υπήρχαν για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και αξιόπιστων διαγνωστικών αποτελεσμάτων, προσέλκυσε τους ασφαλισμένου με την συμπεριφορά της (μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους) να επιλέξουν την Μονάδα Υγείας, τόσο με την αναμφισβήτητη επιστημοσύνη της, όσο και τον ανεξίτηλο ανθρωπισμό της.

Είναι μια γυναίκα επιστήμονας που «άνοιξε» στους πολίτες τα στήθια και την καρδιά μιας κοινωνικής δομής με πολλές δράσεις, όπως για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και με τις παρεμβάσεις της σε επιστημονικές ημερίδες και συνεντεύξεις.

Συγχαρητήρια στη Βάσω Καραδήμου και να έχει εξίσου και καλύτερη συνέχεια στην επιστημονική και κοινωνική διαδρομή της…

πηγή 24oresimathia.gr

Pin It

Αφήστε μια απάντηση