Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Ελευθερίων της περιοχής

Με την ευκαιρία της γιορτής της απελευθέρωσης του Αμυνταίου και της Κέλης από τον Τούρκικο Ζυγό ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού συνδημότες μας .
Θεωρούμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε την στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στον εορτασμό , με την παρουσία του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του διοικητού του Γ Σώματος Στρατού , σε δύο ακριτικές περιοχές της Ελλάδας .

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε για άλλη μια χρονιά στην εκούσια απουσία του δημάρχου και στην μη εκπροσώπησή του , από τον εορτασμό στην τοπική κοινότητα Κέλης , στην οποία παρευρέθηκαν σύσσωμες οι θρησκευτικές ,στρατιωτικές και η πολιτικές αρχές του τόπου .

Οι προπάπποι μας έχυσαν το αίμα τους τότε για να μπορούμε εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι και να ασχολούμαστε με τα δημοτικά , και ως ελάχιστη αναγνώριση σ, αυτούς οφείλουμε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα να τους θυμόμαστε.

Κ. Δήμαρχε η ιστορία γράφτηκε με το αίμα των προγόνων μας και θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη μέσα σε κάθε Έλληνα και πρέπει επιτέλους να καταλάβεις εσύ και οι όμοιοί σου ότι για να αποδίδουμε κάθε χρόνο έναν ελάχιστο φόρο τιμής , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ
ΔΙΑΤΑΓΜΑΤ Α ΟΥΤΕ ΦΕΚ.

Η Σημερινή μας νεολαία τέτοιου είδους συμπεριφορές απαξίωσης τόσο σοβαρών ιστορικών γεγονότων , πρέπει να τις καταδικάσει , να συνεχίσει να κρατά την Ελληνική σημαία και να θυμάται ότι κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι .

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΙΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση