Ανακοίνωση του συνδυασμού Ανοιχτοί Ορίζοντες για το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης

Ανακοίνωση του συνδυασμού Ανοιχτοί Ορίζοντες για το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης

Με αφορμή την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ που αφορά το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης , οφείλουμε όπως κάνουμε πάντοτε, να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας .
Με την παράδοση της διοίκησης στον κ. Θεοδωρίδη μετά τις εκλογές του Μαίου 2014 παραδώσαμε την ΔΕΤΕΠΑ σε οικονομική κατάσταση τέτοια (2.500.000 Ε στα ταμεία και 280.000Ε για την μελέτη αυτονομίας) που επέτρεπε στην νέα διοίκηση να κάνει πράξη την αυτονομία της ΔΕΤΕΠΑ με την κατασκευή λεβήτων.

Σήμερα μετά την παρέλευση 4.5 χρόνων υπογράφουμε την σύμβαση με την εταιρεία για την κατασκευή του παραπάνω έργου, με τρόπο πανηγυρικό στήνοντας φιέστες , αντί να σκύψουνε το κεφάλι και να ζητήσουνε συγνώμη από τους καταναλωτές για την καθυστέρηση και την ανασφάλεια που τους δημιουργήσαμε . Το έργο έχει χρονικό ορίζοντα 16 μηνών χωρίς παρατάσεις , περίπου 2 έτη με τις παρατάσεις,

Με δεδομένο τον περιορισμό λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου για 17.500 ώρες (λήγουν σε 20 ημέρες περίπου) από το 2009 δεν φρόντισε ο κ. Θεοδωρίδης και η Διοίκηση της ΔΕΤΕΠΑ να μεριμνήσουν έγκαιρα , ούτως ώστε να είναι έτοιμοι σήμερα , και να μην εξαρτάται από την εκάστοτε κυβέρνηση και τον κάθε υπουργό.

Είναι φανερό πλέον σε όλους ότι με τέτοιες παρωχημένες πολιτικές του κ. Θεοδωρίδη αποδεικνύεται ότι είναι κουρασμένος , κορεσμένος και ανίκανος να διοικήσει αυτόν τον τόπο .

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση