Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της κ Τασσοπούλου Χριστίνα για την Π.Ε Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Αυγούστου, 2023

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της κ Τασσοπούλου Χριστίνα για την Π.Ε Φλώρινας

Αγαπητές/οι συντοπίτισσες και συντοπίτες
της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας,

με μοναδικό γνώμονα την αγάπη που με διακατέχει για τούτον τον τόπο και τους ανθρώπους του και διαπνεόμενη από ηθικές αρχές και αξίες που μου υπαγορεύουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνία, κατέρχομαι ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Φλώρινας με το συνδυασμό “Πορεία Δημιουργίας” με επικεφαλής τον Γιώργο Κασαπίδη.

Ενωμένοι και Αλληλέγγυοι μπορούμε να συμπορευτούμε σε μια “Πορεία Δημιουργίας”
με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για τον τόπο μας, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για εμένα…
Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στο Ξινό Νερό Φλώρινας. Είμαι το τρίτο και τελευταίο παιδί του Γιώργου Τασσόπουλου από το Ξινό Νερό και της Σουλτάνας Γεώργου από τον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας. Ως τέκνο μιας γεωκτηνοτροφικής οικογένειας, από πολύ νωρίς μυήθηκα στην αγροτική ζωή και βίωσα τις δυσκολίες, τις ανάγκες και τις ελλείψεις του κλάδου.
Σπούδασα Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Τεχνολογικού Ιδρύματος Μεσολογγίου ενώ συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, στις Τεχνολογίες Διαδικτύου και στην Ασφάλεια Συστημάτων του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας καθώς και στα επιστημονικά πεδία της Διοίκησης της Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Κατέχω πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ και στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό ΠΕΣΥΠ.
Συμμετέχω σε συνέδρια Ελληνικά και Διεθνή ως εισηγήτρια με δημοσίευση των άρθρων σε εγκεκριμένα περιοδικά.

Από το 2019 είμαι εκλεγμένο Τοπικό Μέλος ΟΤΑ της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, μέλος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, μέλος της Εταιρείας Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Ν. Φλώρινας (Ε.Μ.Α.Ε.Φ) καθώς και μέλος επιτροπών Δήμου Αμυνταίου (Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Δημόσιας Διαβούλευσης).

Διαμένω μόνιμα στο Αμύνταιο και εργάζομαι στη Φλώρινα ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είμαι παντρεμένη με τον επίσης εκπαιδευτικό Χρήστο Τριανταφύλλου και μητέρα δύο παιδιών.

Γιώργος Κασαπίδης – «Πορεία Δημιουργίας»
#Όλοι_Μαζί
Giorgos Kasapidis A

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Εκλογές 2023, Τασσοπούλου Χριστίνα, Φλώρινα,