Αναπληρωτής τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Λεωνίδας Καλυβιάνος

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Νοεμβρίου, 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με αφορμή την τοποθέτηση μου στην τιμητική αλλά και υπεύθυνη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ  αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά  τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Για άλλη μια φορά  καλούμε να υπηρετήσω  την παράταξη από διαφορετικό μετερίζι κινούμενος

με βάση τις αρχές  της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της  εντιμότητας, και της  σκληρής δουλειάς  που έθεσε ως προτεραιότητα ο πρόεδρος και οι οποίες με εκφράζουν διαχρονικά.

Ο Αθλητισμός δεν είναι άγνωστη έννοια για μένα, υπηρετώντας για   40 χρόνια από διαφορετικές  θέσεις βασικός στόχος μου θα είναι η προσφορά για το κοινό καλό αλλά και η ανάδειξη των προοδευτικών προτεραιοτήτων που έχει θέση η παράταξη στον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού – πολιτισμού  σε  ένα από  τα δημιουργικότερα κομμάτια  της Ελληνικής κοινωνίας.

Αποδεχόμενος την επιλογή του προέδρου και του Γραμματέα δεσμεύομαι να ανταποκριθώ  με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων.

Θα ήταν παράλειψη μου να μη αναφέρω στη θετική συνεισφορά της Ν.Ε. Φλώρινας και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής  Επιτροπής στην επιλογή  αυτή.

Καλυβιάνος Μεν. Λεωνίδας

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,