Αναστάσιος Αντωνιάδης: Να οριστεί ένα πλαίσιο για την τηλεκπαίδευση να μην γίνει τηλεαπασχόλιση ( βίντεο)

Αναστάσιος Αντωνιάδης: Να οριστεί ένα πλαίσιο για την τηλεκπαίδευση να μην γίνει τηλεαπασχόλιση

 

Ο αιρετός εκπρόσωπος των δασκάλων στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος Αναστασιος Αντωνιάδης ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1 την Πέμπτη 1ο Φεβρουαρίου 2022

Ο κ Αντωνιάδης τόνισε ότι πρέπει να γίνει ένα πλαίσιο για το πότε θα γίνεται τηλεκπαίδευση δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανακοίνωση για κλείσιμο των σχολικών μονάδων στις 10 το βράδυ ή στις 7 το πρωί και το υπουργείο να ζητά να γίνει τηλεκπαίδευση ο εκπαιδευτικός δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί.

Σε καμία περίπτωση η τηλεκαπίδευση δεν πρέπει να γίνει τηλεαπασχόλιση των παιδιών

Τα χρήματα που δόθηκαν για την ενίσχυση ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση καθώς οι δάσκαλοι χρειάστηκε να αγοράσουν εξοπλισμό εν μέσω πανδημίας σε πρωτόγνωρες καταστάσεις υπογράμμισε το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί κράτησαν ζωντανό το δημόσιο σχολείο.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για μόνιμους διορισμούς και την μοριοδότηση των μαθητών της ΠΕ Φλώρινας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι αθλητικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές γίνονται το νωρίτερα τον Μάρτιο με τους υποψηφίους της Φλώρινας να μην είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι λόγω των καιρικών συνθηκών ζήτησε να εξετάζονται στη τελευταία περίοδο

Pin It

Αφήστε μια απάντηση