Ανοιχτοί Ορίζοντες Αναμενόμενη η παραίτηση της κας Μ. Γιαννιτσοπούλου

Αναμενόμενη χαρακτηρίζει την παραίτηση της  κας Γιαννιτσοπούλου η δημοτική παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων

η ανακοίνωση:

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

TO XΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

Την 13 Νοε 2017 η κα. Γιαννιτσοπούλου Συμέλα δημοτική σύμβουλος των ανοιχτών οριζόντων κατά την διάρκεια της προσυνεδρίασης εν, όψη δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί , αφού πρώτα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Η κα. Γιαννιτσοπούλου εξελέγη δημ. Σύμβουλος το 2010 με την παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων . Της ανατέθηκαν από τον τότε δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη τα καθήκοντα της προέδρου της ΔΙΚΕΑ. Μετά την παρέλευση δύο ετών της ανατέθηκαν τα καθήκοντα της α΄ Αντιδημάρχου για τα επόμενα δύο χρόνια . Η ανάθεση των παραπάνω καθηκόντων στην παραπάνω δημοτική σύμβουλο χωρίς να έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα (σχετική εκπαίδευση ,εμπειρία ) ήταν ένα μεγάλο ρίσκο από τον τότε Δήμαρχο , παρά ταύτα βοηθήθηκε και υποστηρίχθηκε από όλους τους συναδέλφους της .

Στις εκλογές του Μαίου του 2014 ο λαός μας εξέλεξε στην αντιπολίτευση .
Μετά την παρέλευση ενός έτους περίπου ο κ. Ιωσηφίδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και εξελέγη μετά από ψηφοφορία ο κ. Παπαχρήστου Νικόλαος αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Έκτοτε η κα . Γιαννιτσοπούλου προβάλλοντας μόνο τις προσωπικές φιλοδοξίες της, αποτέλεσε ένα ξένο σώμα στην ομάδα της παράταξης , μη συμμορφούμενη κυρίως στις αποφάσεις και στην γραμμή της ομάδας .

Η παραίτησή της ήταν αναμενόμενη και αποτέλεσμα συνειδητής επιλογής της μετά και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της μέσα στην ομάδα αγνοώντας τους κανόνες λειτουργίας αυτής .

Η παράταξη παρ, όλα αυτά την ευχαριστεί για την προσφορά της και της εύχεται στις μελλοντικές της αποφάσεις να πρυτανεύσει η λογική , να λειτουργεί με βάσει το συμφέρον των συνδημοτών μας , της τοπικής κοινωνίας και όχι το προσωπικό συμφέρον και τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση