ΑΝΩ ΚΑΤΩ – Σαν Σταρ του Σινεμ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ – Σαν Σταρ του Σινεμά (Digital Single)


Οι Άνω Κάτω το νέο λαϊκό συγκρότημα έκπληξη από την Θεσσαλονίκη, που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις, μας παρουσιάζει μια ανανεωμένη εκδοχή στην διαχρονική επιτυχία “Σαν Σταρ του Σινεμά” του αγαπημένου Νίκου Ζιώγαλα!

Μέσα από αυτή τους την διασκευή οι Άνω Κάτω καταφέρνουν να αναπλάσουν με σύγχρονα στοιχειά την πρωτότυπη σύνθεση και να της προσδώσουν ένα ανανεωμένο ρυθμό γεμάτο ζωντάνια και ξενοιασιά. Παράλληλα με μεγάλο σεβασμό στην αρχική εκδοχή μας παρουσιάζουν μια διαφορετική ερμηνεία που σίγουρα θα αγαπηθεί !!

Το τραγούδι σαν “Σαν Σταρ του Σινεμά” περιέχεται στο album Τζάμπο του Νίκου Ζιώγαλα που κυκλοφόρησε το 1985 και αποτελεί ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα αυτής της μελαγχολικής περιόδου της ελληνικής μουσικής. Γράφτηκε για τον ανεκπλήρωτο έρωτα του δημιουργού προς μια σερβιτόρα την περίοδο που δούλευε ως μπάρμαν στο θρυλικό “Λούκι” στο Κολωνάκι.

Η διασκευή του “Σαν Σταρ του Σινεμά” από τους Άνω Κάτω έρχεται στο ράδιο Λέχοβο 97.1 για να μας θυμίσει αγάπες που χαθήκαν στον χρόνο με μελωδίες που θα μείνουν ανεξίτηλες για πάντα!

Οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ είναι οι:

Νίκος Κουρουκλίδης: φωνή – κλαρίνο

Δημήτρης Καραντωνίου: πλήκτρα

Χάρης Καρακούλιας: τουμπερλέκι – κρουστά

Κωνσταντίνος Καρεπίδης: τύμπανα

Pin It

Αφήστε μια απάντηση