Ανοιχτή επιστολή μελών του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Παντελεήμονα στον Δήμαρχο Αμυνταίου

Ανοιχτή επιστολή έστειλαν μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Παντελεήμονα στον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη και ζητούν την παρέμβαση του στη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου

Αναλυτικά:

ΑΠΟ
ΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Άνθιμε Μπιτακη,

Ως μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Παντελεήμονα, θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα όπου και εκλεχθήκαμε.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Πηλειδης Ιωάννης, μας έχει αποκλείσει από κάθε δικαίωμα μας για την προσφορά προς την Κοινότητα, έτσι ώστε να απόδείξουμε ότι και διάθεση έχουμε αλλά και επιθυμούμε να προσφέρουμε για το καλό του τόπου μας. Δεν πραγματοποιούνται συνελεύσεις Τοπικών Συμβουλίων και δε δείχνει καμιά πρόθεση για συννενόηση και συνεργασία, προσβαλοντας μας έτσι και παραβιάζοντας τον κανονισμό λειτουργίας της Κοινότητας. Οι αποφάσεις για την Κοινότητα δεν γίνονται με την νόμιμη και δημοκρατική διαδικασία και φυσικά δεν έχουν έγκριση του Τοπικού Συμβουλίου με όλα όσα αυτό σημαίνει.

Είμαστε αντίθετοι με κάθε μορφή αυτοπροβολής, η οποία γίνεται με αναρτήσεις στο διαδίκτυο καθώς και αυτών των αναρτήσεων με δήθεν καταγγελίες προς το πρόσωπό σας οι οποίες αφορούν τον ίδιο και μόνο τον ίδιο αποκλειστικά.
Είμαστε στη διάθεσή σας για το κοινό καλό και πάντα υπέρ των έργων που οφείλει ο Δήμος και η Κοινότητα να κάνει προς όφελος του χωρίου και των κατοίκων.

Με Τιμή
Τα Μέλη Τ. Σ. Αγίου Παντελεήμονα
Φορτομάρης Μεθόδιος
Παπανικολάου Παντελής
Τίτος Χρήστος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση