Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Μπιτακη από τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ

Ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ με γραπτή δήλωση απαντά σε δημοσίευμα του κ. Μπιτακη ο κ Χαριτίδης αναφέρει τα εξής:

Ο κύριος Μπιτάκης είναι ταυτισμένος με το αφήγημα ότι δεν θα έχουμε Τηλεθέρμανση!

Για μια ακόμη φορά, ο υποψήφιος για τη θέση του Δήμαρχου, κύριος Μπιτάκης, άδραξε της ευκαιρίας της παύσης της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο, για να επαναλάβει την πάγια εδώ και καιρό θέση του:

«…η Τηλεθέρμανση θα σταματήσει να λειτουργεί στον Δήμο μας!

Ενώ έχει δοθεί παράταση λειτουργίας κατά 2 χρόνια στον ΑΗΣ Αμυνταίου, κάποιοι επιλέγουν να επιμένουν ότι από τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε Τηλεθέρμανση! Παράλληλα, ως γνωστόν έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή του έργου μας, το οποίο θα μπορεί να τροφοδοτεί πλήρως την τηλεθέρμανση μετά το 2020.

Αν βέβαια αναλογιστούμε τη στάση των πρώην διοικούντων του Δήμου μας επί θητείας του κυρίου Ιωσηφίδη, και νυν συνεργατών σας, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η θέση σας. Η προηγούμενη δημοτική αρχή δυστυχώς δεν επιθυμούσε την αυτονόμηση της Τηλεθέρμανσής και την κατασκευή δικών μας μονάδων και για αυτό δεν έπραξε τίποτα για το σκοπό αυτό. Αρκέστηκε βέβαια στο να τάζει τηλεθέρμανση με βιομάζα σε κάθε χωριό, δυστυχώς όμως χωρίς αντίκρισμα. Οι τακτικές με τις οποίες ταυτίζεστε έχουν ξεφτίσει, καθώς οι συνδημότες μας έχουν αντιληφθεί ποιοι πραγματικά εργάζονται για το καλό του τόπου μας!

Ως γνωστόν, το 2011 αποφασίστηκε η ένταξη του ΑΗΣ Φιλώτα σε καθεστώς περιορισμένης λειτουργίας, επειδή τα προηγούμενα χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενέργεια προς την κατεύθυνση της αποθείωσης.

Αλήθεια όμως, ποιος διοικούσε το πρώην Δήμο Φιλώτα επί 8 έτη το προηγούμενο διάστημα; Αλήθεια, ποιες ήταν οι προτάσεις σας κ. Μπιτάκη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΕΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια;
Φτάνει πιά η δημιουργία εντυπώσεων! Αν πραγματικά πρεσβεύετε τη συνεργασία στον Δήμο μας, σταματήστε την προεκλογική καταστροφολογία. Η Τηλεθέρμανση θα συνεχίσει να τροφοδοτείται κανονικά από τον ΑΗΣ Αμυνταίου έως το 2020, με τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει ο σταθμός, και εν’ συνεχεία εξασφαλίζεται με τις μονάδες μας.

Με συνέπεια και στο μέλλον!
Ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ
Χαριτίδης Ευθύμιος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση