Από την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς για το 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Φεβρουαρίου, 2023

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL” η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς μετά από 2 χρόνια λόγο τον περιοριστικών μέτρων της covid-19, παρουσία του μητροπολίτη Καστοριάς Κυρίου Καλλίνικου,
του Βουλευτή Καστοριάς ΝΔ Τζηκαλάγια Ζήση , της Αντιπεριφερειάρχη Κυρία Κοζατσανη Δέσποινα, του Αντιδημάρχου Καστοριάς κυρίου Πέλκα Σωκράτη, του Αντιδημάρχου Τουρισμού Αργός Ορεστικό Κυρίου κ. Φώτιο Τατσίδη, της Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου: Κυριακίδου – Τσιάγγου Καλλιόπη, του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κύριου Καραταγλίδη Χαράλαμπου που έτυχε και το φλουρί,
τους περιφερειακούς Συμβούλους Σαββόπουλο Δημήτρη και Κόττα Παναγιώτη, την πολιτευτή κυρία Κανδύλη Αγνή , τον Πρόεδρε του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς”Προφήτης Ηλίας”Απόστολο Τσούκα, τον Αναπληρωτή Προέδρου Τμήματος – Δντης Εργαστηρίου Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας Λαππα Γιώργο και φυσικά των ξενοδόχων της Καστοριάς.

Τιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ΄ Απασχολήσεις Βαβλιάρας Γεώργιος
για την πολύτιμη βοήθεια του στην δημιουργία του πετυχημένου προωθητικού τουριστικού σποτ “ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ , ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ”
το οποίο έχει πάνω 400.000 προβολές.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το “ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL”

TAGGED: Καστοριά,