Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Top

Από την παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Σεπτεμβρίου, 2023

Καλησπέρα συναγωνιστές και συναγωνίστριες

Σας καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου στο ξεκίνημα κι αυτής της εκλογικής μάχης που αποτελεί συνέχεια αυτής των εθνικών εκλογών. Δίνουμε τη μάχη με την αισιοδοξία που μας έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές με τα αυξημένα ποσοστά του ΚΚΕ και στη Φλώρινα, ανταποκρινόμενοι στην ευθύνη που αναλάβαμε να αποτελέσουμε την 100% μαχητική -λαϊκή αντιπολίτευση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απλώνει το χέρι στον κάθε δημότη, σε φορείς και συλλόγους που βάζουν στο κέντρο τις διεκδικήσεις τους τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του και όχι τα κέρδη. Που δρουν αλλη­λέγγυα και όχι φιλάνθρωπα. Που αγωνίζονται με αισιοδοξία για έναν καλύτερο κόσμο.

Οι Δήμοι στο σύνολο τους και ο Δήμος μας ειδικότερα, και την φετινή χρονιά στερούνται των απαραίτητων πόρων για έργα που απαντούν στις συσσωρευμένες ανάγκες και βελτιώνουν την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων.

Κυβερνήσεις όλων των χρωμάτων και συνθέσεων συνεχίζουν να φορτώνουν την Τοπική Διοίκηση με αρμοδιότητες, χωρίς τους αναγκαίους πόρους. Στην ευθύνη των Δήμων βρίσκονται κρίσιμοι τομείς, όπως τα έργα θωράκισης της ζωής και της περιουσίας του λαού, η αντιπλημμυρική, αντιπυρική, αντισεισμική προστασία, η συντήρηση των σχολικών μονάδων, η καθαριότητα των σχολείων, η Βοήθεια στο Σπίτι, η λειτουργία των αθλητικών και των πολιτιστικών υποδομών και δραστηριοτήτων, καθώς και μία ακόμα σειρά τομείς, όπως είναι η φροντίδα των αδέσποτων ζώων κτλ.

Οι αρμοδιότητες αυτές χρειάζονται υπαλλήλους για να υλοποιηθούν, όμως ο Δήμος Φλώρινας κάνει ελάχιστες προσλήψεις, αρκείται στα 8μηνα και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου, έτσι έχουν αποδεκατιστεί οι Υπηρεσίες του. Ευθύνη έχουν τόσο η παρούσα, όσο και οι προηγούμενες ηγεσίες του δήμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επιλογή της προηγούμενης δημοτικής αρχής να μην προκηρύξει θέσεις εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας, παρά τη δυνατότητα που της δόθηκε, και να καλύπτει τις ανάγκες για αποκομιδή απορριμμάτων με ιδιωτικές συμβάσεις. Απώτερος στόχος ήταν η μέσω αυτών πρόσληψη ελαστικά και χαμηλά αμειβόμενου προσωπικού, προς εξυπηρέτηση πελατειακών σκοπών.

Στην μέχρι τώρα πορεία της στο Δημοτικό Συμβούλιο η ΛΑΣΥ διεκδίκησε και έφερε στην επιφάνεια τα παρακάτω ζητήματα  

Ένα από τα ζητήματα που έφερε η διοίκηση του Δήμου ήταν η ίδρυση Γραφείου Εθελοντισμού και η Σύσταση Δικτύου εθελοντών με πρόσχημα την οικονομική ασφυξία και την απαγόρευση των μόνιμων προσλήψεων που επέβαλλαν η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις στους Δήμους. Αξιοποιώντας, δηλαδή, το φιλότιμο και σε μεγάλο βαθμό τα αγνά αισθήματα των δημοτών για αλληλεγγύη και συμπαράσταση επιχειρεί μέσω του εθελοντισμού να λειτουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες του Δήμου (προγράμματα πρόνοιας, καθαριότητα, λειτουργία παιδικών σταθμών κλπ…) χωρίς κόστος, χωρίς προσωπικό που θα εργάζεται και θα αμείβεται για την εργασία του.

Η  Λαϊκή συσπείρωση διεκδίκησε

Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

 • Τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων
 • Την μείωση των δημοτικών τελών και την ελάφρυνση ως και την απαλλαγή ανέργων και λαϊκών νοικοκυριών από αυτά
 • Επαρκείς και αξιοπρεπείς υπηρεσίες στους δημότες
 • Φορολόγηση 45% στους μονοπωλιακούς ομίλους, βιομήχανους εφοπλιστές
 • Την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους δήμους και επιστροφή όλων των παρακρατηθέντων πόρων.

Ακόμη, εν μέσω πανδημίας με θέμα τους ασφαλείς όρους ανοίγματος των σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών διεκδίκησε:

 • την εξασφάλιση κατάλληλων χώρων όπου θα διασφαλίζονται οι αποστάσεις μεταξύ των μαθητών στα δημόσια σχολεία και τους παιδικούς
 • την Πρόσληψη του απαραίτητου αριθμού εκπαιδευτικών και όλου του απαραίτητου αριθµού εργαζοµένων στην καθαριότητα των σχολείων, ώστε να διασφαλίζονται οι υγειονοµικοί όροι.
 • Πρόσληψη του απαραίτητου βοηθητικού προσωπικού
 • Αύξηση κονδυλίων στις σχολικές επιτροπές
 • Διενέργεια µαζικών επαναλαμβανόμενων τεστ σε όλους
 • Διεκδίκησε ανοιχτα σχολεία για να διεξάγεται δια ζώσης το μάθημα

Η Λαϊκή συσπείρωση αντιτάχθηκε στη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ, καθώς τέτοιου τύπου οργανισμοί επιδιώκουν να προωθήσουν πιο γρήγορα τα διάφορα επιχειρηματικά «πρότζεκτ» που σχεδιάζονται για να γίνουν πιο εύκολα επενδύσεις σε τοπικό επίπεδο θησαυρίζοντας εις βάρος του λαού. Επίσης, υποκαθιστούν τις δημοτικές υπηρεσίες απασχολώντας φθηνό, ελαστικά εργαζόμενο δυναμικό, και συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση και απαξίωσή τους. Στον αντίποδα αυτών, η Λαϊκή Συσπείρωση  διεκδίκησε αξιοποίηση και ενίσχυση του υπάρχοντος προσωπικού Δήμων με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις τεχνικές υπηρεσίες, στην καθαριότητα, στο πράσινο, στην πολεοδομία με σκοπό την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, την απορρόφηση των κρατικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, για παροχή ποιοτικά υψηλών και οικονομικά φτηνών υπηρεσιών.

Αναφορικά με τη σχολική καθαριότητα,  η ΛΑΣΥ διεκδίκησε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια στις σχολικές επιτροπές για να προσληφθούν καθαρίστριες / καθαριστές με πλήρες ωράριο και δικαιώματα που να καλύπτουν τις ανάγκες τους και τις ανάγκες των μαθητών και των κτιρίων. Την ίδια στιγμή η Δημοτική αρχή, επιλέγει να απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού καθαριότητας των σχολείων με 3ωρες και 4ωρες συμβάσεις. Στον αντίποδα, η εκλεγμένη με τη λαϊκή συσπείρωση ηγεσία του Δήμου Πατρέων, είναι η μόνη που απασχολεί το σύνολο του προσωπικού καθαριότητας των σχολείων με πλήρες ωράριο εργασίας, καλύπτοντας από το ταμείο του δήμου το κόστος που δεν καλύπτεται από το αστικό κράτος. Γιατί έχει στο νου της τα παιδιά και τους εργαζόμενους, γιατί τα παιδιά στο σχολείο δεν χρειάζονται καθαριότητα μόνο τρεις ή τέσσερις ώρες την ημέρα.

Η  Λαϊκή ΣυσπείρωσηΦλώρινας ανέδειξε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της κατάστασης των δημοτικών κοινωνικών δομών(ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ΚΗΦΗ κλπ) και της αντιμετώπισης των υφιστάμενων προβλημάτων και του ανταγωνισμού. Τα προβλήματα αυτά έχουν την αφετηρία τους στις διαχρονικές ελλείψεις  δεκαετιών στις κοινωνικές δομές, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων αφού  κοινή αφετηρία την πολιτική  τους έχει στόχο την υποβάθμιση της κοινωνικής φροντίδας και πρόνοιας. Ωστόσο, με ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ.

Οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΛΑ.ΣΥ. είναι ξεκάθαρες. Οι δομές αυτές για τους ηλικιωμένους, για το παιδί και τις ανάγκες του δεν μπορεί παρά να λειτουργούν ως δημόσιες δωρεάν δομές με ενιαίο επιστημονικό παιδαγωγικό πλαίσιο και κοινή διοικητική αρχή πανελλαδικά (του Υπουργείου Υγείας και Παιδείας αντίστοιχα), με διεύρυνσή τους για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών, με κρατική χρηματοδότηση, μονιμοποίηση του υπηρετούντος προσωπικού και πρόσληψη όλου του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μη μετατρέπεται και αυτή η ανάγκη του παιδιού και της οικογενείας σε πεδίο αγοράς.

Η  Λαϊκή Συσπείρωση αιτήθηκε

 • Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του δήμου, Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ενίσχυση των κοινωνικών δομών.
 • Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα παροχής υπηρεσιών Πρόνοιας, ενταγμένο στο δημόσιο σύστημα Υγείας, στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
 • Μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων σύμφωνα με τις επιστημονικές υποδείξεις.
 • Ένταξη στα ΒΑΕ των ειδικοτήτων όλων των εργαζομένων που απασχολούνται στο «Βοήθεια στο Σπίτι», στα ΚΗΦΗ, του προσωπικού καθαριότητας των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
 • Κάλυψη όλων των αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους από τους παιδικούς σταθμούς – κατάργηση των τροφείων
 • Άμεση στήριξη από τον Δήμο των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ, για την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και τους αναγκαίους χώρους

Όσον αφορά τη διαχείριση της ύδρευσης και της αποχέτευσης, των βιολογικών καθαρισμών και των αρδευτικών προγραμμάτων γνωρίζουμε καλά ότι αντιμετωπίζεται διαχρονικά από τις κυβερνήσεις των κομμάτων της αστικής τάξης και τις παρατάξεις τους στην Τοπική Διοίκηση ως «επιχειρηματική δραστηριότητα»

Συνέπεια αυτού είναι η ανάθεση των ζωτικών αυτών λειτουργιών σε Ανώνυμες Εταιρείες ή Δημοτικές Επιχειρήσεις που λειτουργούν με αυστηρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Οι Επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να επιτυγχάνουν την κερδοφορία τους  και να λειτουργούν ανταποδοτικά, χωρίς επιχορηγήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό, ως ιδιωτικές επιχειρήσεις έχοντας απωλέσει τον κοινωφελή χαρακτήρα τους. Το νερό και οι άλλες παροχές κοστολογούνται και ο λαός αναλαμβάνει να πληρώσει το τίμημα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατήγγειλε την πολιτική αυτή. Πάλεψε για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων υδροδότησης της πόλης. Απαίτησε αναγκαία έργα πνοής με κρατική χρηματοδότηση. Στάθηκε στο πλάι των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΦ για την μονιμοποίηση των θέσεων εργασίας τους. Αντίθετα εκκωφαντική είναι η διαχρονική σιωπή των δήθεν αντιπολιτευόμενων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο, αποδεικνύοντάς ότι σε τίποτα δεν διαφέρουν μεταξύ τους πέρα από την ικανοποίηση φιλοδοξιών και μικροσυμφερόντων.

Η  Λαϊκή Συσπείρωσηκάλεσε τα μέλη του Δημοτ. Συμβουλίου και τον Δήμαρχο να καταδικάσουν την επαίσχυντη πράξη των νεοναζί οπαδών – συνεργατών της Εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης το Δεκέμβριο του 2022 με την συνεργασία και προστασία της αστυνομίας, παρά την αντίθεση που εκφράστηκε από το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ , άλλα κόμματα, φορείς και Σωματεία.

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Φλώρινας λέμε όχι στην λογική της διαχείρισης και της υποταγής, όχι στα κελεύσματα της κεντρικής εξουσίας.

 • Χρειάζεται η δημοτική αρχή να είναι μπροστάρης στην διεκδίκηση των παρακρατηθέντων πόρων των ΟΤΑ από την κρατική διοίκηση.
 • Χρειάζεται η δημοτική αρχή να διεκδικήσει την αύξηση των κρατικών επιχορηγήσεων από τον κρατικό κορβανά.
 • Χρειάζεται να αυξηθεί η φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου στο 45% ώστε ο κρατικός προϋπολογισμός να έχει χρήματα.
 • Χρειάζεται να ανοίξουν θέσεις εργασίας στον δήμο μας και στην περιοχή μας.
 • Χρειάζεται η δημοτική αρχή Φλώρινας, μαζί με άλλους δήμους της χώρας να διεκδικήσει την ανεξαρτησία της από τα δεσμά και τον ασφυκτικό έλεγχο της κεντρικής εξουσίας για να γίνει ξανά τοπική αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγουν από την απάθεια και να διεκδικήσουν την αύξηση των δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού προς τους Δήμους, να μην ανεχτούν άλλο την υποβάθμιση της ζωής τους, την ολοένα και αυξανόμενη φορολόγησή τους είτε αυτή είναι η κεντρική φορολογία, είτε είναι η δημοτική φορολογία και τα αυξανόμενα τέλη.

Οι επερχόμενες εκλογές για την τοπική διοίκηση είναι ευκαιρία για το λαό να εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς τους υπηρέτες της πολιτικής που φτωχοποιεί το λαό, είναι ευκαιρία να συστρατευτεί με το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση .

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούνται από ανθρώπους που πορεύονται με αξιοπρέπεια και τιμιότητα, που σε κοινά προβλήματα δεν αναζητούν ατομικές λύσεις, που βλέπουν την προοπτική και την ελπίδα για την βελτίωση της καθημερινότητας στο συλλογικό αγώνα, στην αλληλεγγύη, στην διεκδίκηση, στη συνέπεια, στην εντιμότητα.

Σας καλούμε να δυναμώσετε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Nα εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματά του, που θα συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις, ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα για όλα αυτά που μας αξίζουν.

Προχωράμε στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων στην Περιφέρεια, στο Δήμο και στα τοπικά συμβούλια.

 

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νομού Φλώρινας

 

1 Αλεξίου Ευάγγελος Δασεργάτης, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Δασεργατών Φλώρινας, πρόεδρος του Δασεργατικού Συνεταιρισμού Αλώνων.
2 Βογιατζή Μαρία Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Αυτοαπασχολούμενη, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.
3 Βυσίνης Ευάγγελος Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας.
4 Καραντζίδης Βασίλης Δικηγόρος-Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, Περιφερειακός Σύμβουλος
5 Ναλπαντίδου Ευθυμία (Μιμίκα) Δασκάλα
6 Σαΐτη Μιχαέλα Φοιτήτρια-Μέλος ΔΣ Του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας
7 Στανίση Σοφία Ιδιωτική Υπάλληλος
8 Στόικου Αφροδίτη Ιδιωτική Υπάλληλος
9 Τορλαχίδου Παναγιώτα (Γιώτα)  Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

 

 

Ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας

Υποψήφια Δήμαρχος : Αγγέλου – Γεωργιάδου Ασημίνα   

                                                        Νηπιαγωγός

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στην Δ.Ε Φλώρινας

 

1 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
2 ΒΕΡΤΚΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
3 ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
4 ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
5 ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
6 ΚΟΥΡΕΜΠΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
7 ΛΙΟΥΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
8 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
9 ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
10 ΜΠΙΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
11 ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
12 ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
13 ΠΙΠΠΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
14 ΣΑΛΒΑΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
15 ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΕ
16 ΤΟΡΛΑΧΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
17 ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ -ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
18 ΤΣΩΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στην Δ.Ε Κάτω Κλεινών

 

1 ΒΑΙΤΣΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
2 ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
3 ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στην Δ.Ε Περάσματος

 

1 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
3 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ
4 ΣΦΕΤΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
5 ΤΖΕΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στην Δ.Ε Μελίτης

 

1 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
3 ΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
4 ΜΑΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΕ
5 ΣΟΒΙΣΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Φλώρινας

 

1 ΓΚΕΡΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3 ΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4 ΜΑΡΚΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
5 ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
6 ΜΗΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
7 ΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
8 ΜΠΕΔΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΕ
9 ΜΠΙΖΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
10 ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
11 ΣΕΡΜΠΙΝΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
12 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
13 ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Αμμοχωρίου

 

1 ΓΡΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
2 ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ)
3 ΤΣΕΤΣΟΥ ΒΑΙΤΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Αρμενοχωρίου

 

1 ΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)
3 ΤΟΡΛΑΧΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Κάτω Κλεινών

 

1 ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
2 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Μελίτης

 

1 ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
2 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΕ
3 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΕΡΓΑΤΗΣ

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Μεσοχωρίου

 

1 ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
2 ΜΙΣΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΕΡΓΑΤΗΣ
3 ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Σιταριάς

 

1 ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
2 ΣΕΡΜΠΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3 ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Φλαμπούρου

 

1 ΔΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
3 ΧΡΙΣΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αγ. Παρασκευής

 

1 ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αγ. Βαρθολομαίου

 

1 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Ακρίτα

 

1 ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αλώνων

 

1 ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Άνω Κλεινών

 

1 ΛΕΖΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Ατραπού

 

1 ΒΕΡΤΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Δροσοπηγής

 

1 ΜΗΣΣΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Εθνικού

 

1 ΜΠΙΖΗ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας  Κάτω Καλλινίκης

 

1 ΝΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κλαδορράχης

 

1 ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κολχικής

 

1 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κρατερού

 

1 ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Λεπτοκαρυών

 

1 ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

 

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Μαρίνης

 

 

1 ΚΑΡΤΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Μεσόκαμπου

 

1 ΝΟΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ)

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Μεσονησίου

 

1 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Νέου Καυκάσου

 

1 ΤΟΡΛΑΧΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Παρορείου

 

1 ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Πρώτης

 

1 ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας  Σκοπού

 

1 ΠΕΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Τριανταφυλλέας

 

1 ΜΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

TAGGED: Εκλογές 2023, ΚΚΕ, Πολιτική, Φλώρινα,