Από την συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Φεβρουαρίου, 2024

Με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, παρουσία και του Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Σταύρου Παπασωτηρίου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη στη Φλώρινα ενόψει των ευρωεκλογών, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Ο κ. Γιαννάκης έθεσε καταρχήν το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης και των επιπτώσεων της στην περιοχή, ενώ αναφορές έγιναν στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και στην ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων και καταπολέμησης της ανεργίας.

Άλλα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Φλώρινας ήταν οι οδικοί άξονες και η διάσωση των διατηρητέων κτιρίων μέσω χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φλώρινας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2024 (1) (custom) ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2024 (2) (custom) ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2024 (3) (custom)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Γιαννάκης Βασίλης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Πολιτική, Φλώρινα,