Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ταυτοποιήθηκε και πέμπτο μέλος εγκληματικής οργάνωσης είχε διαπράξει κλοπή από επιχείρηση γουναρικών

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Αυγούστου, 2022

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς  ταυτοποιήθηκε  και πέμπτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης,

η οποία τον Οκτώβριο του 2021 είχε διαπράξει διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από επιχείρηση γουναρικών

σε περιοχή της Καστοριάς

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί  -4- μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

( -3- τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του έτους 2021 και

-1-  τον Ιανουάριο του τ.ε.)

 

Από την συνεχιζόμενη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός, ως πέμπτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε την 20-10-2021 διακεκριμένη κλοπή από επιχείρηση γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς, σχετικά τα από (27-10-2021, 03-11-2021 και 16-01-2022 Δελτία Τύπου) .

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο πολύμηνης και ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας,  αξιοποιώντας και αξιολογώντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 45χρονος αλλοδαπός ήταν ο τρίτος φυσικός αυτουργός της διακεκριμένης κλοπής γουναρικών και μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία είχε επιχειρησιακό ρόλο.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς το συμπληρωματικό ανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην κα Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καστοριάς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Καστοριά,