Από το αστυνομικό Δελτίο της 27ης Μαρτίου 2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Μαρτίου, 2012

peripoliko-6

Φλώρινα,  27  Μαρτίου  2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη τριών ατόμων  για παράνομη               απασχόληση αλλοδαπών 

Συνελήφθησαν χθες (26-03-2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, σε δασική περιοχή της Φλώρινας, ένας 39χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί 38 και 24 ετών, για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, ο ημεδαπός απασχολούσε παράνομα σε εργασίες υλοτομίας τους αλλοδαπούς, χωρίς αυτοί να κατέχουν τις απαιτούμενες άδειες παραμονής για εργασία στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Καστοριά, 27 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη δύο ατόμων  για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού. 

Συνελήφθησαν χθες (26-03-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, στη Διποταμία – Καστοριάς, δύο (2) άτομα, ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος αλλοδαπός για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες, έναντι αμοιβής τον 46χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος και εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα του 39χρονου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη δύο ατόμων  για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού. 

Συνελήφθησαν χθες (26-03-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, στο Νεστόριο – Καστοριάς, δύο (2) άτομα, ένας 48χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες, έναντι αμοιβής τον 22χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος και εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα του 48χρονου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.