Από Το Αστυνομικό Δελτίο Της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Οκτωβρίου, 2011

Φλώρινα, 06 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για παράνομη υλοτομία

Συνελήφθησαν χθες (05-10-2011) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε δασική περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, 68 και 22  ετών για παράνομη υλοτομία.

Συγκεκριμένα, ο δύο αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στο Ελληνικό έδαφος και κατελήφθησαν να υλοτομούν δένδρα δρυός με σκοπό να τα μεταφέρουν με πέντε άλογα που κατείχαν, στη χώρα τους.

Η υλοτομηθείσα ξυλεία καθώς και ένα τσεκούρι κατασχέθηκαν ενώ τα πέντε άλογα διέφυγαν προς το Αλβανικό έδαφος.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Φλώρινα, 06 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη σήμερα (06-10-2011) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, στο Φιλώτα – Φλώρινας 17χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος σήμερα (06-10-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες  παραβίασε το παράθυρο οικίας ιδιοκτησίας  82χρονου ημεδαπού, εισήλθε εντός αυτής και αφαίρεσε  μικρό χρηματικό ποσό.  Στη συνέχεια, αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη τράπηκε σε φυγή.

Μετά από λίγες ώρες και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ανήλικος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube