Από Το Αστυνομικό Δελτίο Της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2011

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Ιουλίου, 2011

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθησαν χθες (26-07-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, στο Γάβρο Καστοριάς, δύο (2) αλλοδαποί για μεταφορά τριών (3) μη νομίμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μαζί με τον 49χρονο αλλοδαπό συνοδηγό, μετέφεραν, τρείς (3)  μη νόμιμους μετανάστες 22, 23 και 24 ετών, ενώ από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ημεδαπής, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Σύλληψη δύο (2) ατόμων για μεταφορά  μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθησαν τις νυχτερινές ώρες της 25/26-07-2011, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, στην Κορομηλιά Καστοριάς, δύο (2) άτομα για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μαζί με τον 46χρονο ημεδαπό συνοδηγό, μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας έναν 38χρονο μη νόμιμο μετανάστη.
Ο συλληφθείς μη νόμιμος μετανάστης κατείχε και επέδειξε έγγραφο για το οποίο είχε  δηλωθεί απώλεια και το οποίο προμηθεύτηκε από ομοεθνή του έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ.
Κατασχέθηκαν:
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
• το προαναφερόμενο έγγραφο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Σήμερα (27-7-2011) και ώρα 08:10΄, στην Κοζάνη και στην οδό Πτωχοκομείου, σε χώρο στάθμευσης του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης, 34χρονος ημεδαπός οδηγώντας  λεωφορείο και ενεργώντας οπισθοπορεία, παρέσυρε 80χρονη πεζή ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Για το ατύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..