Από το Αστυνομικό Δελτίο 30032011

Κατάσχεση οπλισμού από την Ειδική Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών

για κατοχή και μεταφορά οπλισμού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών Αλβανικής υπηκοότητας, για παράνομη κατοχή – μεταφορά οπλισμού και παράνομη είσοδο στην χώρα.

 

Ειδικότερα, χθες (29-3-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, οι παραπάνω κατηγορούμενοι, εντοπίσθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ιεροπηγής Καστοριάς, να εισέρχονται παράνομα στη χώρα. Οι δύο (2) αλλοδαποί, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή προς το Αλβανικό έδαφος, εγκαταλείποντας έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος περιείχε ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου (KALASHNIKΟV), δύο γεμιστήρες και (47) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Μετά από αστυνομική έρευνα και σε συνεργασία με τις Αλβανικές Αρχές, συνελήφθη στο Αλβανικό έδαφος ο ένας εκ των δύο δραστών, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Καστοριάς, για τις περαιτέρω ενέργειες.

.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση