Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  ανακοινώνεται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος της Τετάρτης 5/4/2023 δεν θα πραγματοποιηθούν Δείτε τις περιοχές

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Απριλίου, 2023

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  ανακοινώνεται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος της Τετάρτης 5/4/2023 δεν θα πραγματοποιηθούν για τις περιοχές και οικισμούς:

  1. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ. τ.κ.: Αναρράχης, Βλάστης, τμήμα τ.κ. Εμπορίου (περιοχή Εμπορίου προς Αναρράχη, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο  Εμπορίου- Αναρράχης) , ξενοδοχείο Άψης με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των παραπάνω περιοχών, με διακοπή ρεύματος Κτηματικής περιοχής και των Αρδευτικών εκατέρωθεν της νέας Ε.Ο. Δυτικής Εορδαίας.
  2. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.τ.κ.: Κρυόβρυσης, Άρδασσας και Ασβεστόπετρας, Λατομείο Γρηγοριάδη, Μοναστήρι Ι. Ναός Κοσμά του Αιτωλού.
  3. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μΤεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας ( πρώην Στρατόπεδο), Τμήμα Νότιο Δυτικά της Πτολεμαΐδας Ε.Ο. προς Άρδασσα Θερμοδυναμική kombi, Αντιπροσωπεία Κουρτίδης, βιοτεχνία επίπλων Βαφειάδη και Κωνσταντινίδη, Συνεργείο Σιώκης,  με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακύρωση οφείλεται σε τεχνικούς λόγους.

TAGGED: ΔΕΔΔΗΕ,