Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Του Ταξίαρχου ε.ο.θ. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθυμίου


Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Του Ταξίαρχου ε.ο.θ. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθυμίου

Σήμερα μετά από 30 χρόνια ενεργής δράσης στην Ελληνική Αστυνομία ο κύκλος αυτός ολοκληρώθηκε.
Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσω τα συναισθήματά μου, οφείλω όμως να επισημάνω ότι νιώθω περήφανος που υπηρέτησα στο Σώμα αυτό.

Αποχωρώντας λοιπόν από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μας.
Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά σας, είμαιπεπεισμένος πως παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες υπό τις οποίεςπολλές φορές καλείστε να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας, θα συνεχίσετε μετην ίδια θέληση, την ίδια αποφασιστικότητα, το ίδιο αίσθημα χρέους καιευθύνης την αποστολή σας, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το
αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Ιδιαιτέρως, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το προσωπικό τηςΔιεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς για τις συνεχόμενες επιτυχίες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέραμε, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Διευθυντής Αστυνομίας Καστοριάς. Αποτελέσματα ούτε τυχαία, ούτε επιφανειακά, ούτε ευκαιριακών συγκυριών, αντιθέτως αυτά οφείλονταν στο
ζήλο, στην εργατικότητα, στον επαγγελματισμό στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύατε καθημερινά και στην άψογη συνεργασία όλων μας.

Θέλω να γνωρίζετε ότι φεύγω ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση