Απόφαση γεν. συνέλευσης εργαζομένων Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του Γ. Νοσοκομείου  Πτολεμαϊδας που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας , όπως αυτή εμφανίσθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας, ενόψει της δημιουργίας νέου Νοσοκομείου σε περιοχή κοντά στην Κοζάνη.

Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε την υποβάθμιση της υγείας στην περιοχή μας, όπως αυτό θα συμβεί με το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας , που είναι ένα Νοσοκομείο με μεγάλες δυνατότητες και αμφιβάλουμε αν οι καρεκλοκένταυροι του Υπουργείου γνωρίζουν την ύπαρξή του. Δεν είναι δυνατόν σε εποχή οικονομικής στενότητας και ενώ έχει δρομολογηθεί χρηματοδότηση εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση του νοσοκομείου κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς να εξαγγέλλουν το κλείσιμό του.

Καλούμε όλον τον πολιτικό κόσμο της περιοχής όπως και τους φορείς να πάρουν θέση στο συγκεκριμένο θέμα και να μην επιτρέψουν να πραγματοποιηθούν τα οποιαδήποτε σχέδια.

Πτολεμαϊδα 8/4/2011

Η Γεν. συνέλευση των εργαζομένων στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση