Αποτελέσματα του 4ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 4ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας σήμερα, 8 Μαρτίου 2020 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ. Φλώρινας. Συμμετείχαν εικοσιέξι (26) μαθητές από Γυμνάσια της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα (με σειρά κατάταξης):

 

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Πουγαρίδου Βασιλική 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
2 Σταυρίδης Νικόλαος Γυμνάσιο Αμμοχωρίου
3 Οικονόμου Αγάπη 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
4 Χατζή Φρειδερίκη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
5 Καράντζα Κωνσταντίνα 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
6 Τιριακίδου Μαρία – Χριστίνα 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
7 Μηλιάνης Γεώργιος 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
8 Κοσκοσάς Ιάσονας 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
9 Ρίζου Μελπομένη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
10 Νάνης Ορέστης 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας

 

Στους τρεις πρώτους μαθητές δόθηκαν βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπλέον, οι τέσσερις πρώτοι μαθητές έλαβαν ο καθένας δωροεπιταγή ύψους 30€ για αγορά βιβλίων ή γραφικής ύλης από βιβλιοπωλείο της πόλης, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Γεωργίου Σωτήριο για την επιμέλεια της αφίσας και τους κ. Στυλιάδη Κων/νο και κ. Μπαλάκα Θεοδώρα για την τεχνική υποστήριξη στην καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τις φιλολόγους – μέλη της Ε.Φ.Φ. Κοζίδη Κατερίνα,  Ντέμου Μαρία και Σταμπουλίδου Αναστασία για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.

Επιπλέον,  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τη Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. – Κλάδο Α.Η.Σ. Μελίτης και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας. Α.Ε. για τη σημαντική οικονομική τους βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του διαγωνισμού.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Ένωσης και προετοίμασαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συμμετέχοντες μαθητές.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και ενίσχυσαν ηθικά τους διαγωνιζόμενους μαθητές με την παρουσία τους στον διαγωνισμό.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν φυσικά στους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον 4ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά.

Για το ΔΣ της ΕΦΦ

Η Πρόεδρος

Αθηνά Ζωγράφου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση