Από την συνάντηση διαλόγου, κατάθεσης ιδεών και προτάσεων με αντικείμενο το ΕΣΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

amyntaio_ds_espa_1amyntaio_ds_espa_2 

Από την συνάντηση διαλόγου και κατάθεσης ιδεών και προτάσεων με αντικείμενο το ΕΣΠΑ που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου κου Ιωσηφίδη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. 

goranthsxatzikostantinou

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πρώην Δήμαρχοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων, περιφερειακοί σύμβουλοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων της περιοχής, αλλά και δημότες, που

εξέφρασαν τις απόψεις τους και κατέθεσαν τις δημιουργικές τους ιδέες για το μέλλον του τόπου.

mpitakhsTASKAS

Οι προτάσεις όλων των φορέων και των πολιτών καταγράφηκαν και θα επεξεργαστούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμυνταίου, ούτως ώστε να συμπεριληφθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Μάκης Ιωσηφίδης «Ήταν ένα γόνιμος και δημιουργικός διάλογος. Ο Δήμος Αμυνταίου χρειάζεται όλες τις ιδέες, όλες τις προτάσεις, προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε μεσούσης της προγραμματικής περιόδου, αλλά υπάρχει χρόνος να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε και να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα για την περιοχή».

ZOIS_EGROMPANOPOYLOS

Στόχος του Δήμου Αμυνταίου είναι η συνέχιση του προγραμματικού διαλόγου και της διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία, διότι όπως φάνηκε και από την έναρξη του διαλόγου οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας είναι αστείρευτες και οι πολίτες μπορούν με τη συμμετοχή τους να βοηθήσουν σημαντικά στο έργο του Δήμου.

MPOYTSISMPOYTARHS_G

Οι δηλώσεις του δημάρχου Μάκη Ιωσηφίδη το Σάββατο στις 10:30 το πρωί Αναλυτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εκπομπή στο ρυθμό της μέρας την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση